ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευσταθίου: «Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να αλλάξουμε απολύτως τίποτα»

Η ανάρτηση του εκτελεστικού γραμματέα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για την κατάσταση στην ομάδα

Ανάρτηση του εκτελεστικού γραμματέα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου Αδάμο Ευσταθίου για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά:

«Το πρόβλημα και η λύση

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα μας περνά μια αγωνιστική κρίση, ίσως βάση των στόχων που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς να μην έπρεπε να βλέπουμε την κατάσταση ως κρίσιμη. Όταν είσαι όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και με τις δυνατότητες που απέδειξε ότι έχει η ομάδα, επιβάλλεται να αναγνωρίσουμε την κατάσταση ως κρίσιμη για να μπορέσουμε να βγούμε από μέσα.

Σε τέτοιες στιγμές όλοι ρωτούν τι πρέπει να αλλάξουμε; Ποιά είναι η λύση στο πρόβλημα; Η δική μου λύση και η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να αλλάξουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, το σωστό οικονομικό πλάνο, την στήριξη σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας, το Σωματείο να εκπέμπει υγεία σε όλους του τομείς, έτσι θα πορευτούμε και για αυτό θα πετύχουμε.

Η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και δεν το λέω με ευσεβοποθισμό. Το λέω με πλήρη σιγουριά γνωρίζοντας την καλή δουλειά, το καλό κλίμα και την αγάπη για την ομάδα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από εκεί και πέρα η δική μας δουλειά, ως οι Ιδιοκτήτες της ομάδας, είναι να μην επιτρέψουμε η αγωνιστική κρίση να μετατραπεί σε κρίση του Σωματείου ή σε οικονομική κρίση. Το νέο 3ετες πλάνο (2021-2024) που παρουσιάσαμε και εγκρίναμε στην Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού, εφαρμόζεται κατά γράμμα, μάλιστα με πιο θετικές ενδείξεις απ’ ότι περιμέναμε.

Μέσα στις θετικές ενδείξεις πέραν από το οικονομικό, αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι, είναι και η απίστευτη ωριμότητα που άπαντες στο πράσινο οικοδόμημα αντιμετωπίζουν την φετινή χρονιά. Αυτή η ωριμότητα από όλους είναι που με κάνει ακόμα πιο σίγουρο για το μέλλον του Σωματείου μας.

Επί ευκαιρίας υπενθυμίζω την Γενική Συνέλευση στις 8 Δεκεμβρίου στην οποία θα γίνει ανάλυση των 6 τελευταίων μηνών αλλά και το πως θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση