ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευσταθίου: «Αυτό που φοβούνται το έχουν πάθει ήδη»

Ανάρτηση του επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου,

Με ανάρτηση στα social media ο επικεφαλής του ΔΣ της Ομόνοιας 29Μ Αδάμος Ευσταθίου απαντά στην πρωινή ανάρτηση του Κλεάνθη Γεωργιάδη, σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την ΕΝΠ.

Η ανάρτηση του:

"Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ φαρισαῖοι ὑποκριταί,
ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες"

Έξαλλος νιώθει στα Μ.Κ.Δ ο κύριος Κλεάνθης Γεωργιάδης, δεν άντεξαν τα μάτια του τις χθεσινές εικόνες και βγήκε μπροστά να καθαρίσει τον αθλητισμό. Μπράβο κύριε Κλεάνθη είμαστε μαζί σου, ίσως αν σε βγάζαμε πρόεδρο του ΚΟΑ να δούλευες προς αυτή την κατεύθυνση.

Μην ακούω κακίες ότι έχει ήδη υπάρξει πρόεδρος του ΚΟΑ, δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να καθαρίσει τον αθλητισμό, να φτιάξει γήπεδα και υποδομές, είχε άλλες δουλειές. 3 χρόνια έτρεχε να εξυπηρετήσει το καπρίτσιο του κυρίου Ιωνά και να μας φέρουν την αποτυχημένη Κάρτα Οπαδού και τώρα που μετά από γενική ομολογία το καπρίτσιο τους απέτυχε, εμφανίστηκε να κουνήσει το δάχτυλο του.

Θα μου πείτε τώρα, καλά ρε Αδάμο είναι αυτά τα έστω λίγα και μικρά ωραίες εικόνες; Σε καμία περίπτωση θα σας απαντήσω, όμως όπως ξέρετε ο ερωτας και η εμπάθεια δεν κρύβεται και αυτό είναι το εκνευριστικό, η εμπάθεια προς το Σωματείο μας. Γιατί όταν πριν μια εβδομάδα στο ΕΝΠ - Ομόνοια Αραδίππου ξυλοκόπησαν τους οπαδούς των φιλοξενούμενων και καθυστέρησε το 2ο ημίχρονο να ξεκινήσει, δεν ένιωσαν έξαλλοι όλοι αυτοί οι υποκριτές.

Ήταν και αυτό τηλεοπτικό που φαγώθηκε για το χθεσινό ο κύριος Κλεάνθης όμως δεν τον είδα να γράψει κάτι, ούτε αυτόν, ούτε όλους τους άλλους που μίλησαν σήμερα. Για να μην στοχοποιώ την ΕΝΠ τέτοια περιστατικά δεκάδες φέτος στη Β' κατηγορία και όποιος θέλει να του τα παραθέσω, περιστατικά που δεν αφορούν το Σωματείο μας, οπόταν όσοι θέλουν να κάνουν τους σερίφηδες καλό θα ήταν να ασχολούνται με όλα, γιατί μετα εκτίθενται.

Μιας και είπα να γράψω να τελειώσουμε και το θέμα με το γήπεδο. Είναι το Δάλι το καταλληλότερο γήπεδο για να φιλοξενεί τόσο κόσμο; Όχι εννοείτε πως δεν είναι, για αυτό και εμείς πριν πάμε στο Δάλι στείλαμε αμέτρητες επιστολές να μας δεχτούν στο Μακάρειο από το 2021 βάζοντας κάτω και θέματα ασφαλείας. Αυτοί οι κύριοι όλοι όμως μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια αναγκάζοντας μας να παίξουμε την χρονιά 21-22 σε 6 διαφορετικά γήπεδα τους εντός έδρας αγώνες μας.

Αντί όλοι αυτοί να κλείσουν τώρα το στόμα τους που το 22-23 σε συνεργασία με τον Χαλκάνορα και την ΚΟΠ καταφέραμε με βελτιωτικά έργα να δημιουργήσουμε ακόμα ένα γήπεδο για νυχτερινά παιχνίδια έρχονται να μας κάνουν και τους ειδήμονες. Οι ίδιοι που με τις θέσεις που κατέχουν στην κρατική μηχανη είναι δικοί τους ευθύνη να φτιάξουν τα γήπεδα της Β' κατηγορίας και όχι να έχουν αφήσει μια ολόκληρη κατηγορία και όλες τις πιο κάτω στο έλεος του Θεού.

Για να τελειώνω επειδή πολύ ασχολήθηκα. Αυτό που φοβούνται αδέλφια δεν θα το πάθουν, αυτό που φοβούνται το έχουν ήδη πάθει κι αυτό είναι που δεν χωνεύουν. Δεν μιλώ για όλους γιατί πολλοί και αρκετοί που βρίσκονται σε διάφορες θέσεις σέβονται, εκτιμούν και βοηθούν τον αγώνα μας και το τονίζω γιατί δεν έχουμε απολύτως καμία ανάγκη να το παίξουμε κυνηγημένοι.

Από εκεί και πέρα όσοι θέλουν να μας κτυπήσουν θα παίρνουν τις απαντήσεις τους και όσοι μας αδικούν θα τιμωρούνται.

Υ.Γ 1 - Σημαντικό κομμάτι στον αθλητισμό είναι οι αθλητές ποδοσφαιριστές καλό θα ήταν να πληρώνονταν χωρίς αποκοπές των μισθών τους.

Υ.Γ 2 - Μάστιγα στον αθλητισμό είναι και τα στημένα, ένα προσφυγικό σωματείο τιμωρήθηκε πρόσφατα. Ακούσατε αν όταν τα έστηναν ήταν έξαλοι;

Υ.Γ 3 - Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, Οδηγοί τυφλοί, που περνάτε από λεπτό σουρωτήρι το κρασί και το νερό, μήπως καταπιήτε κανένα κουνούπι, ενώ καταπίνετε ολόκληρη καμήλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση