ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευσταθίου: «Αν βγούμε κατηγορία έχουμε προτίμηση το ΓΣΠ - Απέτυχε η κάρτα φιλάθλου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" με τον Πανίκο Κωνσταντίνου ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την πορεία της ομάδας: «Δεν θα μπορούσαμε φέτος να κάναμε αυτή την πορεία αν δεν κάναμε την περσινή πορεία, είναι και θέμα εμπειρίας που μας βοήθησε από πέρσι. Έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να δείξουμε χαρακτήρα, να πάρουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια ντέρμπι, οι νίκες με Ολυμπιακό και Ομόνοια Αραδίππου ήταν αυτές που μας βοήθησαν να είμαστε στην 1η θέση μαζί με την ΕΝΠ. Μπορούσαμε να κάναμε καλύτερο πρώτο γύρο, όμως δεν πειράζει είμαστε εκεί και ευελπιστώ να συνεχίσουμε».

«Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και κατάφερε ακόμη και σε παιχνίδια που δεν είχε δίπλα τον λαό της πήρε τη νίκη και είναι σημαντικό αυτό».

Για το γήπεδο στο Δάλι: «Κάναμε κάποια βελτιωτικά έργα με τις κερκίδες για λόγους ασφαλείας, καθήμενους χωράει δύο χιλιάδες και είναι πολύ καλό αυτό».

Για το αν βγει η ομάδα κατηγορία: «Αυτά τα θέματα τα έχουμε σκεφτεί από πέρσι το καλοκαίρι, κάναμε την προετοιμασία μας και αποφασίσαμε κάποια πράγματα. Για το που θα αγωνίζεται η ομάδα θα μιλήσουμε με διάφορα στάδια, δεν σου κρύβω ότι έχουμε προτίμηση να παίζουμε στο ΓΣΠ. Για την κάρτα φιλάθλου θα κάνουμε συζητήσεις με τους αρμόδιους για να πάνε τα μητρώα στα σωματεία. Εμείς είμαστε έτοιμοι σαν σωματείο να το αναλάβουμε αυτό. Εγώ έχω δει τον Υπουργό δικαιοσύνης να λέει δημόσια ότι απέτυχε η κάρτα φιλάθλου δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει με τέτοιο τρόπο».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση