ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
27 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Βαρύς ο πέλεκυς για την Ομόνοια 29Μ, πρόστιμα στην ΕΝΠ

Για σοβαρά επεισόδια, ρίψη αντικειμένων, φτυσίματα και άλλα

24sports team

info@24sports.com.cy

«Βαρύς ο πέλεκυς» για την Ομόνοια 29ης Μαΐου για όλα όσα έγιναν στο «Τάσος Μάρκου» και τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως στον περιβάλλονταν χώρο του σταδίου.

Ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

*Καταγγελία κατά του ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου:

(α) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως στον περιβάλλονταν χώρο του σταδίου (στο πίσω μέρος της κερκίδας που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμών επιτηρητή του σταδίου και σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πίσω μέρος της κερκίδας και τραυματισμό αστυνομικών, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και του άρθρου 6 του Κεφ. ΧΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2021-2022.

Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο.

Πληρώνει για ρίψη αντικειμένων και φτύσιμο η ΕΝΠ

Πρόστιμο στην ΕΝΠ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της στον αγωνιστικό χώρο και φτύσιμο προς παίκτες και παράγοντες της Ομόνοιας 29Μ στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα.

*Καταγγελία κατά της Ε.Ν. Παραλιμνίου 
(α) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια και στο τέλος του αγώνα (είχαν στόχο τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας καθώς ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς παίχτες και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για αναφώνηση (λέξεων) κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ακατάλληλων για αθλητικές εκδηλώσεις με πολιτικό και/η προκλητικό περιεχόμενο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Επίπληξη.

(ε) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (boll boys) κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 39-46 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2021-2022.
Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 Ε.Ν. Παραλιμνίου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/04.12.2021 (11η Αγωνιστική).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση