ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ πρωταγωνιστής με την Ομόνοια 29Μ!

Ξεχωρίζει στους «πράσινους» ο Ανδρέας Αρτεμίου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της η Ομόνοια 29ης Μαΐου ξεκίνησε με μία ξεκάθαρη ιδεολογία για στήριξη προς τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ακόμη και φέτος που πραγματοποιεί πρωταγωνιστική πορεία στη Β’ Κατηγορία δεν άλλαξε κάτι και συνεχίζει να βασίζεται στον γηγενή παίκτη.

Πολλοί είναι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στους «πράσινους» και ένας απ’ αυτούς είναι ο Ανδρέας Αρτεμίου, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το 2025.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν με την Ομόνοια, καθώς μέχρι στιγμής κατέγραψε 20 συμμετοχές (18 ως βασικός και δύο σαν αλλαγή) και πέτυχε δύο γκολ, ενώ μέσα στο γήπεδο ξεχωρίζει για τις ικανότητες του και τον ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και εξωτερικοί χώροι

Ο Αρτεμίου προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, ενώ πρόλαβε να φορέσει και μία φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας, για να φύγει στη συνέχεια ως δανεικός σε Αγία Νάπα, ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα και Αλκή.

Ο Κύπριος γουΐνγκερ ήταν και πέρσι στην Ομόνοια 29Μ, με την οποία είχε και πάλι γεμάτη σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 24 αγώνες και πέτυχε ένα τέρμα.

Φέτος ο Αρτεμίου τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο τραβά τα βλέμματα πάνω του, καθώς βγάζει την ποδοσφαιρική του παιδεία, την γρηγοράδα και το ταλέντο που διαθέτει, κάνοντας τη διαφορά σε συγκεκριμένες φάσεις στο παιχνίδι.

Ο Ανδρέας είναι ένα δυνατό όπλο για την Ομόνοια 29ης Μαΐου για αυτό και τον «έδεσε» μέχρι το 2025 αναγνωρίζοντας την αξία του και αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την στήριξη της στον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση