ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδάμος για μπάτζετ, γηπεδικό και κάρτα φιλάθλου

Φιλοξενούμενος στη Cytavision ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Φιλοξενούμενος στη Cytavision και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Goal n’ Roll» είναι ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου. 

Αναλυτικά:

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Στόχος θα είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε μακριά από περιπέτειες. Από εκεί και πέρα, εμείς προχωράμε με ένα τριετές πλάνο, το οποίο θα διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες Απρίλιο – Μάιο έτσι ώστε να πάμε αρχές Ιουνίου σε γενική συνέλευση».

Για το πώς θα ανταπεξέλθει η ομάδα απέναντι στα ψηλά μπάτζετ της πρώτης κατηγορίας: «Ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσουμε είναι με τη γνώστη μας συνταγή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Θα προσπαθήσουν οι υπεύθυνοι να εκμεταλλευτούν και το τελευταίο σεντ που θα έχουν στη διάθεση τους».

Για την έδρα της νέας σεζόν: «Υπάρχει ένα θέμα με το γηπεδικό. Στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν στη Λάρνακα. Εμείς θέλουμε να μείνουμε Λευκωσία. Εκείνο που προσπαθούμε είναι να έρθουμε σε συμφωνία με το ΓΣΠ για να παίζουμε εκεί».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Ο κόσμος θα ακολουθήσει σίγουρα την ομάδα άσχετα αν βγάλει κάρτα ή όχι. Εμείς έχουμε μια θέση απέναντι στην κάρτα, το ίδιο και οι οργανωμένοι μας. Προσπαθούμε να προτείνουμε κάποιες τροποποιήσεις, που πρότειναν κι άλλοι οργανωμένοι οπαδοί πριν μερικά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει να καταργηθεί η κάρτα οπαδού, θεωρούμε πως αν πέτυχουμε αυτή τη μικρή τροποποίηση θα έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Αν θα είναι προτεραιότητα ο Κύπριος παίκτης: «Βεβαίως θα είναι προτεραιότητα ο Κύπριος παίκτης. Αν στις θέσεις που θέλουμε βρούμε Κύπριο ποδοσφαιριστή θα είναι στα οικονομικά μας δεδομένα, και τον θέλει ο προπονητής θα πάρουμε Κύπριο. Το 70 τοις εκατό θα προσπαθήσουμε να είναι Κύπριοι».

Για παραμονή Ντούτιτς: «Με το τέλος της σεζόν θα το δούμε, δεν μιλήσαμε με κανέναν μέχρι στιγμής».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση