ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα πάρουμε πίσω ότι μας κλάπηκε δύο χρόνια πριν»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού

Πρωινή ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931 μετά την μεγάλη πρόκριση, με την οποία εκφράζουν την πίστη τους ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία αλλά και ότι θα πάρει και το κύπελλο.

Αναλυτικά:

«

Μαυροπράσινα αδέρφια,

Η ομάδα μας εχτές στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έδειξε στο πιο σημαντικό αγώνα της φετινής χρονιάς το καλύτερο της πρόσωπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το είχαμε ξεκαθαρίσει απο τις πρώτες μέρες της πρόσληψης του προπονητή μας, αλλα θέλουμε να το τονίσουμε για ακόμα μια φορά ΜΑΚΗ ΣΕΡΓΙΔΗ είσαι ΜΑΓΚΑΣ και έχεις και θα έχεις την απόλυτη ΣΤΗΡΙΞΗ μας!

Εχτές η ομάδα μας απέδειξε και έδειξε σε όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο πως όταν μια ομάδα έχει χαρακτήρα ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ τότε αυτά δεν χάνονται ποτέ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια απο τις μεγαλύτερες ΙΔΕΕΣ του νησιού και οι ιδέες αυτές δεν σβήνουν ποτέ, όσο κακή και ατυχής χρονιά και αν έχει μια ομάδα.

Θέλουμε να βεβαιώσουμε τον κόσμο πως η σιγουριά μας ότι η ομάδα μας θα είναι και του χρόνου στην Α κατηγορία είναι αδιαμφισβήτητη και θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας να σεβαστεί την προσπάθεια αυτή που έχει αρχίσει να γίνεται εδώ και 4 αγωνιστικές, να αφήσει πίσω ότι είχε προηγηθεί και να δώσει ΜΑΖΙΚΑ το ΠΑΡΩΝ του στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Παφο στο Μακάρειο Στάδιο για να κάνουμε και εμείς με την σειρά μας το γήπεδο μας ΚΑΜΙΝΙ και να φθάσουμε πιο κοντά σε ακόμα ενα στόχο, αυτόν της παραμονής.

Υ.Γ.1. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τις υπόλοιπες ομάδες για την στήριξη τους στον δικό μας μαχητή της ζωής, το θηρίο μας Βαλάντη Καπαρτή και τον περιμένουμε πίσω για να σκοράρει το τέρμα του τελικού, αφού νικήσει και αυτή την "μάχη".

Υ.Γ.2. Στη χώρα του
" ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ "
Δεν είναι λύπη αυτό που νιώθω είναι ΟΡΓΗ...

Υ.Γ.3. Φέτος είναι η χρονιά μας, το νιώθουμε, το πιστεύουμε, το θέλουμε, το ΖΗΤΟΥΜΕ. Φέτος θα πάρουμε πίσω οτι "κλάπηκε" απο εμάς πριν 2 χρονιά!

ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ ΜΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ...

» 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση