ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετράκης: «Είμαι στεναχωρημένος - Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Δηλώσεις από τον τεχνικό του Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα (2-1) της ομάδας του από την ΕΝΠ, μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά: 

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος γιατί χάσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα και πληρώσαμε τα λάθη μας. Σε καίρια σημεία του ματς φάγαμε τα γκολ.  Στις καθυστερήσεις του Α’ μέρους και από ένα στατικό στο Β’. Το πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είμασταν στις φάσεις δημιουργίας. Εκτός από την στατική φάση και το γκολ δεν έκανε άλλες φάσεις το Παραλίμνι. Το παιχνίδι αυτό το κέρδισε στα σημεία η αντίπαλη ομάδα. Η ομάδα πρέπει να μάθει όχι μόνο πως να παίζει καλά αλλά και το πως θα παίρνει αποτελέσματα».

Για το Α’ μέρος: «Εμείς στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε πολύ καλά στο επιθετικό τρίτο. Κάναμε κάποιες προϋποθέσεις και αν είμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα τελειώναμε τις φάσεις».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα: «Ποτέ δεν στέκομε στις απουσίες. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά. Σίγουρα η χημεία επηρεάστηκε αλλά ποτέ δεν στέκομε σε απουσίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση