ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Έχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις για να ανατρέψουμε την εικόνα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.

Τα όσα ανέφερε: 

Για την χθεσινή πρόκριση στο Κύπελλο: «Ήταν ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου, αντιμετωπίσαμε τον ΠΟΞ και καταφέραμε να περάσουμε νικηφόρα από το Δασάκι με ένα καθαρό σκορ και με μια καλή εμφάνιση που αφήνει θετικά μνήματα».

Για το επερχόμενο ματς με την Δόξα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θεωρούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας εικόνα. Είναι γεγονός έχουμε παραμείνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θεωρούμε ότι συγκυριακά βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς απέναντι σε αντιπάλους που διαχρονικά έχουμε καλά αποτελέσματα, όπως την Δόξα».

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα: «Να πούμε ότι στις 9 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα είχε καλά διαστήματα. Με το Παραλίμνι 90 λεπτά κάναμε μια τελική. Δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών του αγώνα. Αυτό όμως δεν λέει κάτι γιατί μια ομάδα δικαιούται να έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και στα παιδιά. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες που θα προσπαθήσουμε κατά ήταν μεταγραφική περίοδο να τα διορθώσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε. Έχουμε ένα κρίσιμο αγώνα την Κυριακή».

Για τον κόσμο: «Κτυπάμε όλα τα παιχνίδια, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό προφίλ. Φέτος δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά έχουμε την πεποίθηση, την εμπειρία και τις γνώσεις για να ανατρέψουμε την εικόνα. Έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας αλλά αυτό δεν πρέπει να τους αποτρέψει από το να στηρίζουν στην ομάδα. Η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση στο ματς της Κυριακής να μειώσει τη τιμή του εισιτήριου. Θα είναι στα 10 ευρώ. Η ομάδα χρειάζεται τον κομό και θέλουμε την στήριξη του. Όλοι οι Ολυμπιακοί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είμαστε στα χαμηλά, πρέπει όλοι να στηρίξουμε για να πάει η ομάδα μπροστά». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση