ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεοφυτίδης: «Ήρθαν και άλλοι φάκελοι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Αναλυτικά:

Για την βιντεογράφηση αγώνων που δεν γίνεται στην Β΄ κατηγορία: «Για άλλη μια φορά η ΚΟΠ μας εκπλήσσει αρνητικά και έχει παραλείψει τις δεσμεύσεις ακόμα και προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Το 2019 με την χειραγώγηση αγώνων η ΚΟΠ διέκοψε τα πρωταθλήματα και έγινε διάσκεψη τύπου για ενημέρωση και σύσταση επιτροπής που θα έβλεπε τους αγώνες αλλά αυτό ουδέποτε έγινε. Πέρυσι βιντεογραφούσαν τα παιχνίδια και αυτό ήταν και όπλο στα χέρια των ομάδων. Κατά δεύτερον λόγο η βιντεογράφηση βοηθούσε και στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος για να γίνεται καλύτερη δουλειά. Φέτος από ότι φαίνεται ξέχασαν τις δεσμεύσεις που έγιναν και αποφάσισαν μόνοι τους να μην βιντεογραφούν τα παιχνίδια παρά τις φωνές των σωματείων και τώρα έχουμε ξανά φάκελο για έντονη στοιχηματισμό».

Για τους φακέλους που έρχονται από την ΟΥΕΦΑ: «Έρχονται πολλοί φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ αλλά δεν ενημερώνει η ΚΟΠ. Ευθύνη έχει και η κεντρική επιτροπή δεοντολογίας και όχι μόνο οι παίκτες που παραπέμπονται σε δικαστικές».

Για την απόφαση των σωματείων να βιντεογραφούν μόνα τους τα παιχνίδια αλλά και τα τηλεοπτικά στην Β΄ κατηγορία: «Οι ομάδες ζήτησαν να βιντεογραφούν μόνες τους τα παιχνίδια και η ομοσπονδία ζήτησε από τα σωματεία να τα αποστέλλουν για τις ανάγκες της επιτροπής διαιτησίας… Αν είναι δυνατόν. Έχουν κακοδιαχειριστεί τα τηλεοπτικά, έχουν δώσει στα σωματεία Β’ κατηγορίας ένα κακό συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά. Όλες αυτές οι κινήσεις έριξαν στον λάκκο τον λεόντων τα σωματεία. . Περιμένουμε να βγάλουν στην δημοσιότητα τα συμβόλαια του ΚΟΠ TV. Θέλουμε να βγουν οι υπεύθυνοι της επιτροπής δεοντολογίας και οι εκπρόσωποι της αστυνομίας και να μιλήσουν. Μέχρι στιγμής για 2 και 5 ευρώ παραπέμπονται μόνο οι παίκτες. Δεν λέω ότι είναι νόμιμο αλλά εμείς κάνουμε τις κινήσεις για να ενημερώσουμε τα μέλη μας. Τα μέλη μας μέσα από απειλές αναγκάζονται να σταματούν το ποδόσφαιρο».

Για τις χορηγίες στα σωματεία: «Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία τάση να κυνηγούν τα σωματεία για να τους κόβουν τις χορηγίες. Είμαστε κοντά στο να αποκοπούν σημαντικά ποσά για τα σωματεία Β’ κατηγορίας και δεν ξέρω γιατί δεν αντιδρούν οι πρόεδροι. Δεν πάμε καθόλου καλά, υπάρχουν γενικά προβλήματα».

Για το ότι τον λένε αντιδραστικό: «Μου βάζουν την ταμπέλα του αντιδραστικού αλλά αυτός είμαι και ας μου αποδείξουν δημόσια ότι είμαι λάθος. Είναι αδιανόητο να παραβιάζουν προκηρύξεις και δε είναι σωστό να αλλάζουν προκηρύξεις με βάση κάποια συμφέροντα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση