ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Πληρώσαμε €10.000 πρόστιμα - Δείξτε αυτοσυγκράτηση, είναι απαράδεκτο»

Ανακοίνωση από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, απευθύνεται στους φιλάθλους της τονίζοντας πως πλήρωσε μέχρι στιγμής περισσότερα από 10.000 ευρώ σε πρόστιμα για επεισόδια και αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Οι ερυθρόλευκοι σημειώνουν ότι κατανούν ότι υπάρχουν στιγμές με προκλήσεις και εντάσεις όμως δεν δικαιολογούν απρεπείς συμπεριφορές και καλούν τον κόσμο τους να στηρίζει την ομάδα αθλητοπρεπώς.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, επιθυμεί να απευθύνει δημόσια κάποιους προβληματισμούς αλλά και διαχρονικές θέσεις του προς τους φίλους/ες του Σωματείου μας, ζητώντας τη συμβολή τους για επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Το Σωματείο μας έχει κληθεί να πληρώσει πέραν των 10 000 ευρώ σε πρόστιμα μετά από παραπομπές με καταγγελίες για επεισόδια ή αντιαθλητικές συμπεριφορές, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που ουσιαστικά τώρα έχει ξεκινήσει. Το Δ.Σ. θέλει να επαναβεβαιώσει ότι τα ιδανικά μας διέπονται από τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και αλλά και της ευπρεπούς συμπεριφοράς.

Κατανοούμε ότι σε ένα παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις και εντάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούμε ξεσπάσματα ή απρεπείς συμπεριφορές, καθώς είναι ξένες προς το Σωματείο μας. Καλούμε όλον τον κόσμο μας να συνεχίσει να στηρίζει με την παρουσία του την ομάδα μας μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και να δείχνει αυτοσυγκράτηση σε κάθε περίπτωση.

Οι υποστηρικτές/κτριες του Σωματείου μας έζησαν από πρώτο χέρι πόσες θυσίες χρειάστηκε να γίνουν για να έρθουμε σε οικονομική σταθερότητα και επίσης γνωρίζουν ότι οι μόνες πηγές εσόδων μας είναι οι οικονομικές εισφορές των αγνών Σαλαμιναίων και των χορηγών μας.

Είναι λοιπόν κρίμα, άδικο αλλά συνάμα και απαράδεκτο να καλούμαστε να πληρώσουμε χρήματα για καταγγελίες και καλούμε όλους / ες να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που στηρίζει με την παρουσία του την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη ποδοσφαιρική περίοδο και είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση