ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια με την Ένωση

Η επίσημη ενημέρωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΈΝΠ που είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του πρώτου εντός έδρας επίσημου αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ε.Ν.Π. , την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή. Η είσοδος έχει οριστεί:

Γενική είσοδος – 10 ευρώ γενική είσοδος
Μαθητικό – 5 ευρώ
Παιδικό – 1 ευρώ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να τα παραλάβουν πριν την έναρξη του αγώνα από το ticket office, δίπλα από την είσοδο 1. Καλούνται όσοι / ες θα παρευρεθούν στο γήπεδο για να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας ή για να προμηθευτούν εισιτήριο να προσέλθουν νωρίς για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε συνωστισμός ή καθυστέρηση στην είσοδο στο γήπεδο.

Όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων, το Σωματείο μας είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει αυστηρά το διάταγμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ως αυτό έχει εκδοθεί την 21η Ιουλίου 2021. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου απαιτεί για πρόσωπα ηλικίας άνω των 16 ετών:

Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα
Έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
Άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
Άτομα ηλικίας 12-15 μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.

Πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δε δύναται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, καθώς και αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
Νοουμένου ότι δεν υπερβένεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων τα άτομα κάτω των 12 ετών θα εξαιρούνται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Λάτιν... πρόκριση

Λάτιν... πρόκριση

Με τέρματα των Σαμπάλα και Νατέλ, ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν επί της αξιόμαχης Νέας Σαλαμίνας
Ανδρέας Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ