ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέα Σαλαμίνα: Μεγάλα λόγια μην της λες

Καλό να υπάρχει αισιοδοξία, φτάνει να είναι συγκρατημένη

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας, η οποία είναι γεγονός ότι με τις μέχρι τώρα κινήσεις της «φωνάζει» ότι δεν έχει διάθεση να μείνει ούτε ένα χρόνο παραπάνω στη Β΄ Κατηγορία.

Αναμφίβολα, η περσινή δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι άλλο παρά από αποτυχημένοι για το προσφυγικό σωματείο, που «πλήρωσε» τη κακή του χρονιά με υποβιβασμό.

Ωστόσο, η απόκτηση ποδοσφαιριστών όπως οι Φελίπε, Μαργκάσα, Μιγκελίτο και Δημητρίου, αλλά και η πρόσληψη του έμπειρου προπονητή, Νίκκι Παπαβασιλείου, δικαιολογημένα έχουν ανεβάσει το ηθικό των «ερυθρολεύκων» που αισιοδοξούν για την απευθείας επάνοδο τους στα μεγάλα σαλόνια.

Σίγουρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφήνει υποσχέσεις, όμως τίποτα δεν εξασφαλίζεται εκτός γηπέδου, καθώς και στο παρελθόν η ομάδα της Αμμοχώστου έδειχνε να κινείται αρκετά καλά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά στο τέλος τα αποτελέσματα δεν είχαν καμία σχέση με τις αρχικές προσδοκίες.

Είναι σημαντικό πάντως, ότι άπαντες στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας δείχνουν να γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο με σκληρή δουλειά και κατεβασμένα τα κεφάλια μπορούν να επιτύχουν το στόχο της ανόδου και πόσο μάλλον να επιστρέψουν στη πρώτη κατηγορία δριμύτεροι.

Θετικό στοιχείο το γεγονός πως υπάρχει αισιοδοξία, αλλά αυτή πρέπει να είναι συγκρατημένη, μιας και η πολύ σιγουριά μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Τα κεφάλια κάτω λοιπόν, χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα 1-0

ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα 1-0

Παιχνίδι κυπέλλου σήμερα με ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την Α΄φάση
Ανδρέας Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ