ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Νέα Σαλαμίνα: Η ατυχία Πέρεζ, ο Λουκά και οι δυο νεαροί

Το σκηνικό με τον φορ μετά το απρόοπτο με Πέρεζ

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Ήπιας μορφής παθολογικό ζήτημα αντιμετωπίζει ο Ντάνιελ Πέρεζ, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της Νέας Σαλαμίνας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Βενεζουελάνος φορ ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή και συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, υπό την καθοδήγηση και παρακολούθηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Η επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί με βάση την πορεία της αποθεραπείας του, καθότι είναι κάτι που δεν μπορεί να οριστεί στην παρούσα φάση κι ως εκ τούτου δεδομένα θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες βδομάδες.

Πρόκειται φυσικά για μια σημαντική απουσία από πλευράς «ερυθρολεύκων», αφού ο πρώην επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ όχι μόνο ανέβασε στροφές το τελευταίο διάστημα, αλλά καθιερώθηκε και στο αρχικό σχήμα. Οι προσδοκίες για τον συγκεκριμένο ήταν απ’ την αρχή αυξημένες και το ότι άνοιξε λογαριασμό στον προηγούμενο αγώνα ήταν κάτι ιδιαίτερα θετικό. Παρόλα αυτά, στο προσφυγικό σωματείο δεν έχουν παρά να πορευτούν με τα νέα δεδομένα…

Για την κορυφή της επίθεσης λοιπόν τη δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Παναγιώτης Λουκά. Ο 25χρονος Κύπριος φορ μετρά έως τώρα τρεις συμμετοχές και ένα γκολ (στην πρεμιέρα με Δόξα). Παρότι δεν έπαιξε στα τελευταίο δυο πρωταθλήματος, δεδομένα μιλάμε για τον επιθετικό ο οποίος καλείται τώρα να βγει μπροστά.

Με παραστάσεις μεταξύ άλλων στις μικρές ομάδες των Αταλάντα και Παλέρμο, αλλά και ως παίκτης που ξέρει καλά τη Β’ Κατηγορία επιλέχθηκε από τους υπεύθυνους προγραμματισμού το περασμένο καλοκαίρι. Παίκτης εγνωσμένης αξίας για τα δεδομένα του πρωταθλήματος κι ο οποίος τώρα θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό να αποτελείς τη δεύτερη επιλογή κι εντελώς διαφορετικό να γνωρίζεις πως έχεις… τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται πως στην ιεραρχία των φορ ακολουθούνν ο 20χρονος, Λουκ Τόμας (1 ολιγόλεπτη συμμετοχή φέτος), κι ο 17χρονος, Σάββας Κοντόπουλος (φέτος δεν αγωνίστηκε έως τώρα). Δυο παιδιά των ακαδημιών της ομάδας, οι οποίοι καλούνται με τη σειρά τους να ανεβάσουν στροφές για να δώσουν επίσης βοήθειες. Αναμένεται πως το επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι ευκαιρίες του κι ως εκ τούτου πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Όλα τα πιο πάνω αφορούν προφανώς το αγωνιστικό κομμάτι κι ενώ απ' τη στιγμή που η συζήτηση προκύπτει λόγω ζητήματος υγείας... δεν τίθεται θέμα ότι το πλέον σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι να επανέλθει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς ο Ντάνιελ Πέρεζ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση