ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
35° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Νέα Σαλαμίνα: Για να βγει η ανηφόρα…

H… δουλειά να αρχίσει από τη σημερινή ΓΣ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η επόμενη μέρα -αυτήν ζουν τώρα οι Σαλαμιναίοι- στο ιστορικό σωματείο της Αμμοχώστου, είναι, φυσιολογικά, πάρα πολύ δύσκολη.

Είναι δύσκολο να πιστέψουν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας ότι η ομάδα τους τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία. Είναι πικραμένοι, απογοητευμένοι και προβληματισμένοι για το γεγονός αυτό.

Οι μέρες είναι ζόρικες και θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι να σηκώσουν κεφάλι και να πάρουν στα χέρια που πρέπει να είναι στιβαρά το βάρος που απαιτείται ώστε η Νέα Σαλαμίνα να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία τη σεζόν 2022-23. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ούτε άλλος χρόνος για δάκρυα.

Ούτε βέβαια και για ανέξοδη κριτική. Όλοι αυτοί που φωνασκούν και ασκούν κριτική στους διοικούντες έχουν δίκιο μέχρι ενός σημείου, αλλά συνεχίζοντας δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο θέατρο «Σκάλα» στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του σωματείου. Είναι πλεονασμός να αναφερθεί το πόσο σημαντική είναι η σημερινή σύναξη.

Ας αναλογιστούν όλοι την κρισιμότητα των στιγμών ας συζητήσουν ας φωνάξουν ας διαφωνήσουν αλλά έχουν υποχρέωση να φύγουν από τη Συνέλευση με ένα… πλάνο.

Είτε γίνουν εκλογές, είτε δεν γίνουν.

Έχουν τεθεί υποψηφιότητες -μέλη του νυν ΔΣ και μη-, αλλά δεν υπάρχει συνδυασμός.

Η ανακοίνωση του ΔΣ για τη Γενική Συνέλευση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη 2/6 και ώρα 7:00 στο θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις. Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα να παρεβρεθούν στην Γενική Συνέλευση».

Ημερήσια διάταξη:

1. Απολογισμός από το Διοικητικό Συμβούλιο
2. Παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων
3. Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση