ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
36° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Νέα Σαλαμίνα: Απέδωσε ευθύνες σε προπονητές και παίκτες ο Θουκυδίδης

Απολογισμός και πρόστιμο ένα μηνιάτικο στους παίκτες

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος της υποβιβασθείσας στη Β’ Κατηγορία Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, στη Γενική Συνέλευση του σωματείου, απέδωσε εν μέρει ευθύνες στον Πάμπο Χριστοδούλου και γενικώς στους προπονητές, αλλά και στους ποδοσφαιριστές για τη φετινή κατάντια της ομάδας του και την τραγική κατάληξη στη σεζόν.

Για τον Χριστοδούλου, δε, χαρακτήρισε λανθασμένες τις επιλογές παικτών που έκανε, όπως και για τον Σάββα Δαμιανού το ίδιο στη μετεγγραφική Ιανουαρίου. Πρόσθεσε πως πρέπει να αλλάξουν πολλά κατά τη διάρκεια του απολογισμού του.

«Αποδείχθηκε λανθασμένη η πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου. Οι παίκτες που έφερε δεν ήταν της ποιότητας που έπρεπε για να μας βοηθήσουν. Είχαμε και τον κορωνοϊό όπου δεν είχαμε την κατάλληλη αντιμετώπιση από το Υπουργείο. Στην πορεία ήρθε ο Σάββας Δαμιανού που δεν ενίσχυσε την ομάδα όπως έπρεπε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κατά την άποψή μας απέτυχε. Δεν ήρθαν παίκτες στις θέσεις που θέλαμε ενίσχυση», είπε αρχικά.

«Για τον Χρύση Μιχαήλ, φέρω και εγώ ευθύνη, γιατί πίστεψα πως μπορούσε να μας βοηθήσει. Δεν είχα ως πρόεδρος άλλη ανάμειξη σε πρόσληψη προπονητή. Έπειτα ήρθε ο Κωνσταντίνος Μηνά. Σε γενικές γραμμές, δεν είχε ποιότητα η ομάδα και παίκτες προσωπικότητες. Από την φετινή σεζόν αν λάβουμε υπόψη την συνολική εικόνα μόνο 3-4 παίχτες είχαν μια ικανοποιητική παρουσία», πρόσθεσε.

«Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δούμε το μέλλον πρέπει να αλλάξουμε το μοντέλο της εθελοντικής βάσης. Για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα θα πρέπει κάποια πράγματα να μπουν σε επαγγελματική βάση. Ξεκινήσαμε φέτος με θετικές προϋποθέσεις και με προσδοκίες. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα», συμπλήρωσε.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ανάλυση που έγινε στα μέλη του Συλλόγου, τα έξοδα της ομάδας ήταν 1.600.000 ευρώ. Οι 41.000 δόθηκαν σε μπόνους και περίπου 200.000 ευρώ σε άλλα έξοδα (φυσιοθεραπείες-ιατρικά, μεταφορικά, πληρωμές σε μάνατζερ). Επιπρόσθετα, η διοίκηση πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές τον Απρίλιο και τον μισό Μάιο, ενώ ο άλλος μισός κρατήθηκε ως πρόστιμο για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση