ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
36° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

«Η Νέα Σαλαμίνα πήγε να διεκδικήσει τα δίκια της - Πλάνο για να επιστρέψει η ομάδα στην ελίτ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων Δημήτρης Λάζος

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

Για την χθεσινή εκλογική Συνέλευση: «Πρώτα να πούμε ότι ολοκληρώθηκε χθες η εκλογική γενική Συνέλευση με το νέο διοικητικό συμβούλιο να εκλέγεται ομόφωνα. Σήμερα θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος που είναι ο μέχρι πρόσφατα αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας, Γιάννος Χρυσοστόμου. Θα ανακοινωθούν και τα πόστα. Βλέποντας τα ονόματα μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάνεις ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελεί κυρίως από νέους ανθρώπους. Θεωρώ είναι ένα πάντρεμα με νεαρούς και με εμπείρους. Είναι άνθρωποι που αγαπούν το σωματείο μας, νέοι. Απόψε θα είναι ο καταρτισμός και αύριο το πρωί ξεκινάμε δουλειά σε όλα τα επίπεδα με στόχο να ανέβουμε κατηγορία και μετά να εφαρμοστεί ένα πλάνο τετραετίας για να επιστρέψει η Νέα Σαλαμίνα στους μεγάλους της Κύπρου, κάνοντάς την διεκδικήτρια».

Με ποιο τρόπο θα εφαρμοστεί το πλάνο: «Το πλάνο θα παρουσιαστεί σήμερα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα μπορείτε αύριο να ρωτήσετε ό,τι θέλετε για αυτό το πλάνο. Θα μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε τις επόμενές μέρες. Το πλάνο έχει παρουσιαστεί στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί ο στόχος είναι κοινός. Είναι η Νέα Σαλαμίνα και πως θα την επαναφέρουμε στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το πλάνο στο οικονομικό θα είναι πως θα έρθουν οι οικονομικοί πόροι που θα επενδυθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια απόφαση για ποδοσφαιριστές ή για τον οποιονδήποτε. Είχαμε πει ότι το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο δεν θα λάμβανε την οποιαδήποτε απόφαση που θα δέσμευε το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο».

Αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ: «Σίγουρα. Αντιλαμβάνεστε ότι χάνεται ένα πολύ σημαντικό κονδύλι όπως είναι αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ωστόσο θα γίνει ένα σύνολο ικανό να ανέβουμε κατηγορία».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ανήκουν στη Νέα Σαλαμίνα και οποίος θέλει κάποιο παίκτη μας ξέρει ποια πόρτα πρέπει να κτυπήσει. Οι Κύπριοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας είναι περιουσιακά μας στοιχεία και δεν υπάρχει καμιά ανησυχία σχετικά με αυτούς».

Για το θέμα προπονητή: «Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν προπονητή. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ορίσει το πώς θα κινηθούμε. Θα υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι και ξεκάθαρα πόστα και θα αποδίδονται οι ευθύνες εκεί που υπάρχουν».

Για τις 14 ομάδες στη Α’ Κατηγορία: «Η Νέα Σαλαμίνα πήγε να διεκδικήσει τα δίκια της, όπως τα ερμηνεύουμε εμείς. Από εκεί και πέρα σεβόμαστε τις όποιες δημοκρατικές αποφάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση