ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Λάζος: «Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στη διοίκηση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β' Κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για τον υποβιβασμό: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο βράδυ για όλους μας. Ήταν κάτι που μας έχει στοιχήσει και μας στεναχωρήσει αφάνταστα. Και εμάς, αλλά και τον κόσμο. Δίκαια χάσαμε χθες. Πετάξαμε όλες τις ευκαιρίες που μας δόθησαν για παραμονή, πληρώσαμε όλα τα λάθη μας μέσα στη σεζόν. Υπάρχουν ευθύνες που είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε σαν ΔΣ για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Πρέπει να οδηγηθεί το σωματείο σε ενότητα και να βρούμε τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις και να επαναφέρουμε την ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία στην Α΄Κατηγορία. Προτεραιότητα έχει το ποδοσφαιρικό. Πρέπει να έχουμε στόχο και ξεκάθαρο πλάνο.Ασφαλώς υπάρχει προβληματισμός. Οι αντιξόοτητες που συναντήσαμε τη φετινή σεζόν δεν αποτελούν δικαιολογία και απολογούμαστε στον κόσμο. Στις δύσκολες στιγμές, αντιμετωπίσαμε τις καταστάσεις με ενότητα και αυτό θα κάνουμε, ενόψει της ΓΣ».

Για το μέλλον και πιθανό επενδυτή: «Δεν έχει συζητηθεί το οτιδήποτε. Σήμερα θα συζητήσουμε σε συνεδρία, για να παρθούν οι όποιες αποφάσεις. Η θητεία του νυν ΔΣ τελειώνει σε ένα μήνα. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για επενδυτή. Αν και εφόσον υπάρξει ο οποιοσδήποτε που θέλει να επενδύσει, θα μελετήσουμε τα δεδομένα και τον τρόπο σαν συνέλευση και σαν συμβούλιο. Δεν πρέπει να φουσκώνουμε τα μυαλά του κόσμου».

Για το αγωνιστικό και το ρόστερ: «Αυτά θα τα συζητήσει το νέο ΔΣ, όταν εκλεγεί. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στο νέο ΔΣ για να ορθοποδήσουμε σαν σωματείο και να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Για το θέμα των 14 ομάδων: «Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά δεν έχουμε τη δύναμη να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή αυτό το θέμα. Αν υπάρχει κάτι, θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Ακούστε το ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση