ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Ο Κύπρος έχει συμβόλαιο μαζί μας... όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Μετά και την γενική εκλογική συνέλευση έχουμε ήδη συνεδριάσει μια φορά, η δεύτερη θα γίνει την Πέμπτη. Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το τρόπο λειτουργίας του διοικητικού τμήματος και του ποδοσφαιρικού τμήματος, για να αποφύγουμε λάθη του παρελθόντος και να επανέλθουμε δριμύτεροι. Δεύτερο, ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά. Ήδη έχουμε ανακοινώσει την ανανέωση με τον Κίσσα».

Για τον προπονητή: «Ο Μάκης Παπαϊωάννου κοσκινίζει αρκετά βιογραφικά προπονητών. Είναι ο απόλυτος άρχοντας στον μεταγραφικό μας σχεδιασμό. Θέλουμε να πάρουμε ένα προπονητή που θα είναι για τουλάχιστον τα επόμενα δύο χρόνια στο σωματείο. Δηλαδή να μας ανεβάσει κατηγορία και να μείνει και στη συνέχεια. Θέλουμε ένα προπονητή που θα δεχθεί τον τρόπο λειτουργίας μας, δηλαδή ότι έχουμε τεχνικό διευθυντή, ο οποίος είναι αυτός που λαμβάνει τις αποφάσεις για τις μεταγραφές. Δεν υπάρχει κατάληξη μέχρι στιγμής και δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα ωρών ο νέος προπονητής».

Για Μιγκελίτο και Μαργκάσα: «Για να είμαστε ειλικρινείς προτείνονται πολλοί ποδοσφαιριστές, όμως προτιμούμε να περιμένουμε να πέσουν οι υπογραφές. Όσον αφορά την ονοματολογία αυτοί οι δύο και άλλοι τόσοι θα γραφτούν για την Νέα Σαλαμίνα, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να υπάρξει κάτι επίσημο».

Για τον Κύπρο: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο Κύπρος έχει συμβόλαιο μαζί μας και για τη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι νεότερο, δεν έχει έρθει η ομάδα της Λάρνακας με κάποια επίσημη πρόταση, το χειρίζεται προσεκτικά ο πρόεδρος και όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το ανακοινώσουμε».

Για τους νεαρούς Κύπριους: «Ένας ακόμη στόχος που θέσαμε είναι να κτίσουμε ένα κορμό με Κύπριους ποδοσφαιριστές και κυρίως με αυτούς που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Προς το παρών δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Για τους ξένους: «Κάποιους που είχαμε πέρσι, είχαμε και το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, αλλά είναι και το μπατζετ που θα είναι μειωμένο φέτος. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορούμε να καλύψουμε όλους όσους είχαμε πέρσι. Ίσως κάποιους τους γίνει κάποια πρόταση, αλλά σίγουρα όχι όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση