ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Να μην πέφτουν στην παγίδα οι οπαδοί μας»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Τα πολλά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα στη Νέα Σαλαμίνα, προβληματίζουν τους πάντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, που καλούν τον κόσμο τους να μην ανταποκρίνεται σε προκλήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα πρόστιμα: «Είναι η αλήθεια ότι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές καλεστήκαμε να πληρώσουμε πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα. Είναι κρίμα και άδικο. Δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα και προτιμούμε να τα διαχειριζόμαστε με τον ενδεδειγμένο τρόπο και όχι να τα θυσιάζουμε στα πρόστιμα. Σε ένα παιχνίδι θα υπάρξουν και εντάσεις και προκλήσεις και ίσως κάποιοι να το επιδιώκουν, όμως εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να στηρίζουμε την ομάδα. Δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα. Καλό θα ήταν ο κόσμος μας να δείξει αυτοσυγκράτηση».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Θα είναι τηλεοπτικό το παιχνίδι. Θα υπάρξει μια μικρή διαφοροποίηση και αυτή αφορά το γεγονός πως ο κόσμος μπορεί να έρθει με PCR. Πάμε με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή και είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θέλουμε να συνδυάζουμε και το καλό ποδόσφαιρο, όμως είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα αποτελέσματα μέχρι τώρα: «Για να είμαι ειλικρινής η εικόνα μας είναι καλή, όμως σίγουρα θέλουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να συνδυάσει και τα δυο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση