ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Δεν τίθεται θέμα ποιότητας - Θα βρούμε τον τρόπο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη. Μέσα από τα λεγόμενά του φάνηκε η απογοήτευση για την ήττα της Παρασκευής στο παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου (2-3) και τόνισε την πίστη ότι θα βρεθεί ο τρόπος για να μπει η ομάδα της Αμμοχώστου στο σωστό δρόμο.

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Φυσικά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι σήμερα συγκομιδή και επιβεβαιώθηκαν αυτά που λέγαμε ότι το πρωτάθλημα είναι σκληρό και δύσκολο. Φαίνεται ότι εμείς ακόμη δεν καταφέραμε να βρούμε τους τρόπους να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές συνθήκες της Β’ Κατηγορίας. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας και ικανοτήτων. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίρνουμε βαθμούς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Προβληματιστήκαμε αρκετά, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας γεμίσει με άγχος και υπέρμετρη απογοήτευση. Μας κάνει να θέλουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά για να βρούμε τους τρόπους να ανακάμψουμε και να πάρουμε βαθμούς. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και θα τον βρούμε. Πάνω απ’ όλα ψυχραιμία διότι βλέποντας οτιδήποτε υπό πανικό είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις».

«Αναγνωρίζω πλήρως την απογοήτευση και τη μουρμούρα του κόσμου από τη στιγμή που είναι δίπλα μας. Σίγουρα θα πουν και μια κουβέντα παραπάνω όσοι δεν γνωρίζουν για τη δουλειά που γίνεται ή δεν είναι κοντά σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για το προχθεσινό και υποσχόμαστε να δουλέψουμε ομαδικά σκληρά, ώστε να παρουσιάσουμε ομάδα αντάξια αυτής που ονειρευτήκαμε το Καλοκαίρι και θα βρούμε τους τρόπους», σχολίασε στη συνέχεια.

Για τη συνέχεια κατέληξε: «Από χθες άρχισε ο προπονητής με τους παίκτες να δουλειά για το παιχνίδι με τον Ακρίτα στη Χλώρακα και δεν υπάρχει άλλη σκέψη πέραν από τη νίκη. Θέλουμε να εγκλιματιστεί με τα δεδομένα της Κατηγορίας η ομάδα και να βρίσκει λύσεις απέναντι στους αντιπάλους μας. Υπάρχει πίστη σε αυτήν την ομάδα παρά το κακό αποτέλεσμα προχθές. Θα μπορούσα να επικαλεστώ και το παράδειγμα ότι έχασε ή ΕΝΠ ή ότι είμαστε κοντά στην κορυφή. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Εμείς θα βρούμε τον τρόπο να μπούμε στο σωστό δρόμο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση