ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες - Καμιά απόφαση για μεταγραφές»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή ήττα από την Αλκή, στη μεταγραφική Ιανουαρίου και στη πορεία της ομάδες μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την Αλκή: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η εμφάνιση μας και το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας. Δε ψάχνουμε δικαιολογία. Προερχόμασταν από 4 νίκες και ο αντίπαλος από 2 ήττες. Παίζαμε μπροστά στο κοινό μας. Η Αλκή ήταν καλύτερη και την συγχαίρουμε».

Για την μεταγραφική Ιανουαρίου: «Δεν πάρθηκε ακόμη κάποια απόφαση αλλά θεωρώ ότι θα ενισχυθούμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έδωσε το παρόν του. Αν απολογηθούμε στον κόσμο περισσότερο νεύρα θα του δημιουργήσουμε. Πρέπει να απαντάμε στο γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν σταθεροποίησε την απόδοση της: «Μας ενοχλεί ότι δεν σταθεροποιήσαμε την απόδοση μας. Καλύψαμε μια διαφορά με τις 4 νίκες αλλά η χθεσινή ήττα είναι ένα πισωγύρισμα. Σήμερα ενδεχομένως να βγούμε εκτός τετράδας. Μας προβληματίζει ότι μετά από 13 αγώνες καταφέραμε μόλις μια φορά να μείνουμε στην τετράδα».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση