ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Απέρριψε πρόταση ανανέωσης ο Σιαθάς - τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του Σπόλιαριτς: «Θέλω να καλωσορίσω τον Αλεξάντερ Σπόλιαριτς στην ομάδα μας».

Για τον Σιαθά: «Να ξεκινήσω λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση το σωματείο δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν πρώην ή νυν ποδοσφαιριστή. Θέλουμε όμως να προφυλάξουμε τα συμφέροντα του σωματείου, σε αυτή τη περίπτωση οικονομικά. Είχαμε κάνει πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος την απέρριψε αφού μας είπε ότι έχει κλείσει ο κύκλος του με την ομάδα. Από εκεί και πέρα έχουμε τα δικαιώματα εκπαίδευσης του ποδοσφαιριστή και όποιος τον θέλει πρέπει να μιλήσει μαζί μας. Υπήρχε μόνο ανεπίσημη κρούση για τον Σιαθά. Η Νέα Σαλαμίνα θα μπει σε διαπραγμάτευση όταν έρθει επίσημη πρόταση. Από εκεί πέρα για λεφτά δεν γνωρίζω πόσο βγαίνει το τελικό ποσό, αλλά υπάρχει μια φόρμουλα υπολογισμού. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο και δεν μπορούμε να συζητήσουμε».

Για τον προπονητή: «Ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει ήδη μιλήσει με κάποιους προπονητές και θα μας ανακοινώσει την απόφαση του όταν αυτός καταλήξει. Ακόμη ο Μάκης είναι σε συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές. Δεν θα ήθελα να βάλω χρονοδιάγραμμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση