ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Καζαμίας: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν στην ομάδα του.

Για την παρουσία και την ήττα από τον Ερμή: «Όντως έγινε η παραδοχή ότι δεν παίξαμε καλά με τον Ερμή αλλά το έχουμε αφήσει πίσω και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα όπου υπάρχει αισιοδοξία για αντίδραση. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, η ομάδα με τον Ερμή δεν ήταν καθόλου καλή. Προβληματιστήκαμε αλλά με μία νίκη δεν πρέπει να πετάς στα σύννεφα αλλά ούτε και με μία ήττα να ισοπεδώνεις τα πάντα».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επιβεβαιώθηκαν όλοι όσοι είπαν πως φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ σκληρό. Όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς και το βλέπουμε να γίνεται και στην A' κατηγορία».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων: «Δεν θα είναι φρόνιμο να σχολιάσουμε την ανακοίνωση των οργανωμένων. Η ήττα με τον Ερμή μεγαλοποίησε τα πράγματα. Ο κόσμος δικαιούται να λέει την άποψη του αλλά το συμβούλιο πρέπει να παίρνει αποφάσεις μα καθαρό μυαλό και να μην επηρεάζεται από κανένα. Η καλόπιστη κριτική εννοείται είναι πάντα καλοδεχούμενη και βλέπουμε ότι και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή για βελτίωση στην συνέχεια».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση