ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Χρυσοστόμου: «Κυριαρχεί το συμφέρον - Ανακοινώνεται ο νέος τεχνικός διευθυντής»

O νέος πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γίαννος Χρυσοστόμου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Για την επόμενη μέρα στη Νέα Σαλαμίνα μετά από την εκλογή νέου Δ.Σ. αλλά και την τελική απόφαση για δώδεκα ομάδες στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου, μίλησε ο νεός πρόεδρος της ομάδας Γιάννος Χρυσοστόμου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του Δημήτρη Λάζου στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά και την κατάρτιση του νέου διοικητικού συμβουλίου: «Ο κύριος Λάζος θα είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά δεν το αναλαμβάνει. Επικεφαλής θα είναι ο τεχνικός διευθυντής στο ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο θα αναβαθμιστεί σε επαγγελματικά επίπεδα».

Για το ποιος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής: «Για τεχνικό διευθυντή θα υπάρξει ανακοίνωση το απόγευμα».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν: «Υπάρχουν νέοι άνθρωποι πλέον. Όλα πρέπει να γίνουν επαγγελματικά, με τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Όλα θα γίνουν για το καλό του σωματείου και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου. Θα πρέπει όλα τα τμήματα να δουλεύουν επαγγελματικά και ο εθελοντισμός να συμπληρώνει όλο αυτό που θα γίνεται».

Για τον προγραμματισμό: «Θα κινηθούμε με ένα τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρξει αμφισβήτηση από τον κόσμο. Το μπάτζετ που θα γίνει θα αφορά και την μεθεπόμενη περίοδο».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με το κυπριακό στοιχείο. Θα βασιστούμε στα δικά μας παιδιά για να μπορέσουν να παίξουν στο ψηλό επίπεδο και μαζί με αυτούς να πλαισιώσουμε την ομάδα με καλούς ξένους έτσι ώστε να υπάρχουν οι βάσεις και για την μεθεπόμενη περίοδο».

Για τον προπονητή: «Με τον νέο τρόπο που θα λειτουργεί η ομάδα, πρώτα θα μπαίνουν οι προδιαγραφές και μετά τα άτομα. Έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε διαφορετικά. Πρώτα θα μπαίνουν οι στόχοι και θα είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι σε αυτούς που θα αναλάβουν. Δεν υπάρχει κανένα όνομα στο τραπέζι για τον προπονητή και από σήμερα οι ειδικοί έχουν αναλάβει για την εξεύρεση του κατάλληλου προπονητή».

Για ενδιαφέρον για παίκτες της Σαλαμίνας από άλλες ομάδες: «Έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους τους παίκτες ότι θα κληθούν να μιλήσουν με την διοίκηση. Από σήμερα ξεκινούν οι συζητήσεις που έχουν ήδη συμβόλαια. Είναι ένα θέμα που θα χειριστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου».

Για το αν υπάρχει ανησυχία σε τυχόν φυγή παίκτη δικού της: «Ανησυχούμε για το καθετί. Δεν έχουμε ακούσει κάποια ανησυχία από παίκτη μας. Φυσικά όλα είναι επαγγελματικά και σαφώς αν κάποιος παίκτης έχει καλύτερη πρόταση θα φύγει. Δεν αφήνουμε όμως τίποτα στην τύχη».

Για την εξέλιξη και τις 12 ομάδες στην νέα περίοδo: «Είπαμε και στην ανακοίνωσή μας ότι όποιες αποφάσεις παρθούν θα είναι σεβαστές. Θεωρώ όμως ότι χάσαμε την ουσία. Όλες οι αποφάσεις φέτος ήταν ενάντια στην ομάδα μας. Αυτό παραθέσαμε και εμείς αλλά κανείς δεν μπορεί να επικαλείται στο μέλλον κάποια αδικία εις βάρος του καθώς όλοι μας γύρισαν την πλάτη και δεν ασχολήθηκαν με τα θέματα και τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί κόντρα στο σωματείο μας».

Για το αν εκφράζει κάποιο παράπονο για άλλες ομάδες: «Δεν εκφράζω ούτε παράπονο, ούτε κάτι άλλο. Στον υποβιβασμό μας ασφαλώς οφείλεται και η αγωνιστική μας παρουσία, όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός πως όλοι αδιαφόρησαν ό,τι έγινε στη φετινή χρονιά. Ζούμε σε μία εποχή που το συμφέρον κυριαρχεί, το ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι όπως μεγαλώσαμε εμείς μαζί του και υπάρχουν άλλες παράμετροι. Τώρα έρχονται άνθρωποι που βάζουν λεφτά και δεν τους ενδιαφέρει αν η Νέα Σαλαμίνα έπεσε κατηγορία ή την αδικούν. Είναι σαν να γίνεται μια ληστεία στον δρόμο και ο άλλος το βλέπει και αγνοεί την κατάσταση».

Για τον κόσμο: «O κόσμος θα πρέπει να συσπειρωθεί και να σταθεί δίπλα στην Νέα Σαλαμίνα για να προχωρήσουμε μαζί. Το μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος που μας βοήθησε και σε πιο δύσκολες καταστάσεις αλλά έχουμε και εμείς μεγάλη ευθύνη προς αυτόν. Προχωράμε αποφασιστικά και μπορούμε στο μέλλον να γράψουμε λαμπρές σελίδες μετά και την φετινή πορεία».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση