ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ελπίζουμε ο... αετομάτης διαιτητής να βλέπει και ό,τι γίνεται εντός γηπέδου»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργο Καζαμία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους. Αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Λυμπιών, στην βαριά ποινή που δέχθηκε ο Ρομάν Γκολομπάρτ (δες εδώ), ενώ άφησε αιχμές για τον διαιτητή Κυριάκο Αθανασίου.

«Έμεινε σήμερα η τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Ολυμπιάς Λυμπιών. Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θεωρώ πως είναι όλα καλά. Είναι και πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία η Ολυμπιάς και δείχνει πόσο καλά τα πάνε και μπράβο τους, αφού ήρθαν από τη Γ΄ Κατηγορία. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό πέραν της νίκης. Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους βαθμούς, πόσω μάλλον στην έδρα μας. Είναι μονόδρομος για την ομάδα μας η νίκη», είπε αρχικά όσον αφορά στο παιχνίδι.

Για τον Γκολομπάρτ είπε: «Ο ποδοσφαιριστής καταγγέλθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά. Έχει τιμωρηθεί. Αυτές οι συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτές όταν προέρχονται από εργοδοτούμενους στο σωματείο μας. Είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε κάποιο άλλο μέλος της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές για οποιονδήποτε. Όλοι οφείλουμε να είμαστε καθωσπρέπει και να τηρούμε το “ευ αγωνίζεσθαι”. Θα δούμε εσωτερικά το θέμα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον ποδοσφαιριστή και κανένα περιθώριο ανοχής».

Και συνέχισε με τις «αιχμές» για τον διαιτητή: «Ο κύριος Κυριάκος Αθανασίου που τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή μας, μας έκανε τρία παιχνίδια και το διαχωρίζω αυτό το θέμα από την τιμωρία του Γκολομπάρτ. Εύχομαι αυτός ο “αετομάτης” που βλέπει όσα συμβαίνουν μετά από τους αγώνες, μακάρι να ‘βλεπε και ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να μην περιορίζεται σε αυτά που συμβαίνουν μετά τον αγώνα. Δεν θα αφήσουμε τρίτους να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες μας και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Όσοι ήταν στο γήπεδο με τον συγκεκριμένο διαιτητή (ένα ματς ήταν και τηλεοπτικό), έχουν άποψη. Είναι κάτι παντελώς διαφορετικό και δεν έχει να κάνει με την ποινή του ποδοσφαιριστή μας».

Για το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Γκολομπάρτ: «Θα εκτίσει ποινή από τρεις κάρτες από προηγούμενη τιμωρία, έτσι κι αλλιώς θα τον χάναμε από προηγουμένως. Θα είναι απών από σύνολο έξι αγώνων μαζί με την αυριανή. Έχει δεχθεί και κόκκινη σε εκείνο το ματς. Δύο συν τρεις αγωνιστικές, συν η ποινή των τριών κίτρινων που είχε συμπληρώσει προηγουμένως. Επιστρέφει από ποινή ο Στέλιος Δημητρίου που αποβλήθηκε από τον ίδιο “αετομάτη” διαιτητή. Εύχομαι να κυλήσει ομαλά η τελευταία προπόνηση».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση