ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναγιώτου: «Νιώθω περήφανος για την ομάδα - Να είναι φάρος η φετινή χρονιά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αρχηγός της ΜΕΑΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη παραχώρησε δηλώσεις ο αρχηγός της ΜΕΑΠ, Βαλάντης Παναγιώτου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη φετινή σεζόν: «Νιώθω περήφανος για τα παιδιά που ήταν εκεί και για όλο το οικοδόμημα της ομάδας. Όλοι πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τη φετινή σεζόν και ελπίζω να είναι ο φάρος για τη ΜΕΑΠ για τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ ότι αν συνεχιστεί η ίδια καλή δουλειά θα έρθουν κι άλλες καλές χρονιές».

Για το αν θα συνεχίσει: «Έμειναν μόνο τα τυπικά οπότε συνεχίζω στην ομάδα».

Για το τι έγινε σωστά στην ομάδα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι ένιωθαν άνετα. Όλοι μπήκαν στο κλίμα από τη πρώτη στιγμή. Και δεν μιλώ μόνο για τους ποδοσφαιριστές. Δεδομένου της πορείας μας ήταν δικαιολογημένες οι βλέψεις μας για το κάτι παραπάνω».

Για την παραμονή του Ανδρέα Δαρείου: «Είναι θετικότατο βήμα που συνεχίζει ο κόουτς. Υπάρχει η βάση πάνω στην οποία θα προσθέσει και θα δουλέψει».

Για τις ανανεώσεις: «Εξ’ όσων γνωρίζω πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει. Είναι σε προχωρημένο στάδιο οι ανανεώσεις».

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες. Για του χρόνου ίσως να είναι πιο δύσκολο με τις ομάδες που έρχονται από την Α’ Κατηγορία».

Για την επόμενη σεζόν: «Πρέπει να είναι φάρος η φετινή χρονιά. Η ΜΕΑΠ θα είναι εκεί και θα προσπαθήσει για το κάτι περισσότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΕΑΠ: Τελευταία Ενημέρωση