ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαηλίδης: «Φαίνεται είναι παιδιά διαφορετικού Θεού οι άλλες ομάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΜΕΑΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΜΕΑΠ, Μιχάλης Μιχαηλίδης, και εξέφρασε τα παράπονα της ομάδας για το γεγονός ότι το σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Οθέλλου.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Οθέλλου και όχι στη φυσική μας έδρα. Ο λόγος είναι επειδή η ΚΟΠ ζήτησε να κάνει επιθεώρηση στο γήπεδο μας και κρίθηκε ακατάλληλο. Είναι εκεί και το γήπεδο μας και όποιος θέλει μπορεί να πάει να το δει. Παίξαμε σε γήπεδο που ούτε να φυτέψεις πατάτες δεν μπορείς. Αναφέρομαι στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς όπου αγωνιστήκαμε με τον Διγενή Ύψωνα. Την ίδια εκτίμηση είχαν και οι αντίπαλοι μας. Επίσης όταν αγωνιστήκαμε στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ το χορτάρι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Και τα δύο αυτά παιχνίδια ήταν τηλεοπτικά. Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Το γήπεδο μας ίσως είναι το μόνο στην Κύπρο που δεν αναβλήθηκε ποτέ αγώνας λόγω βροχών. Να κάνουν μία βόλτα στα υπόλοιπα γήπεδα. Φαίνεται είναι διαφορετικού θεού παιδιά οι άλλες ομάδες. Σήμερα καλούμαστε να παίξουμε μακριά από τη φυσική μας έδρα και θα έχουμε οικονομικό κόστος και λιγότερα έσοδα. Το γήπεδο μας είναι εκεί να πάει κάποιος να το δει και να μας πει αν είναι ακατάλληλο».

Για το παιχνίδι: «Είμαστε σε οριακό σημείο. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές. Κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Ο αντίπαλος είναι το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε και να κερδίσουμε. Θέλουμε να μπούμε στην πρώτη οκτάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΕΑΠ: Τελευταία Ενημέρωση