ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαηλίδης: «Δημιουργήθηκε κλίμα τρομοκρατίας στο ημίχρονο»

Καταγγελίες από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΜΕΑΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΜΕΑΠ Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος κατήγγειλε ότι έγιναν έκτροπα στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

Για τη βαριά ήττα από τον Εθνικό με 5-0: «Είναι η πιο βαριά φετινή μας ήττα. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Εθνικό. Ήταν δίκαιη η νίκη τους με βάση την απόδοση που είχαν στο 2ο ημίχρονο. Στο 1ο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και μπορούσε να προηγηθούμε. Στο 2ο ημίχρονο δεν μπήκαμε μέσα. Δεχτήκαμε δυο γρήγορα γκολ και καταρρεύσαμε».

Για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο: «Χτες στο ημίχρονο έγιναν πράγματα τα οποία πρέπει να αποφεύγονται. Υπήρξε προπηλακισμός του διαιτητή από το προπονητικό επιτελείο και τους παράγοντες του Εθνικού. Αυτό έγινε στη φυσούνα. Δημιουργήθηκε ένα κλίμα τρομοκρατίας. Χτες ο διαιτητής ήταν άψογος και είναι κρίμα να δέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Ήρθε να παίξει ένα παιχνίδι 50-50. Σε κάποιους φαίνεται ότι δεν αρέσει το 50-50. Είναι κρίμα για το άθλημα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι τρεις ομάδες που δεν διεκδικούν κάτι, θα μπαίνουν στο γήπεδο και να κάνουν τους κομπάρσους. Οι απειλές και οι προπηλακισμοί γίνονταν πριν 20 και 30 χρόνια. Πρέπει να το εμπεδώσουν».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΕΑΠ: Τελευταία Ενημέρωση