ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΜΕΑΠ: «Έδεσε» Δαρείο και τον βασικό κορμό!

Συνεχίζει ο προπονητής της ομάδας και αρκετοί παίκτες...

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην ΜΕΑΠ με τη διοίκηση της ομάδας να χτίζει το ρόστερ με γοργούς ρυθμούς.

Αρχικά στο τιμόνι της ομάδας όπως φαίνεται θα παραμείνει ο Ανδρέας Δαρείος, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα είναι στον πάγο και τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα οι υπεύθυνοι προγραμματισμού της ΜΕΑΠ με αστραπιαίους ρυθμούς κατάφεραν να «δέσουν» τον βασικό κορμό της ομάδας και να τους ανανεώσουν για τη νέα χρονιά, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Μιχαλής Μιχαηλίδης.

Αρχίζοντας από τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Αντωνίου, ο οποίος μία γεμάτη και εκπληκτική σεζόν, καθώς ενθουσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις του.

Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν στην ομάδα οι ξένοι ποδοσφαιριστές Μαξ Ανκομάχ, Τζιορτζ Ασαμόα και ο Ντάνι Μενσά, στους οποίους έγινε πρόταση και αναμένεται ότι η απάντηση τους θα είναι θετική. Επίσης οι Σάββας Λύτρας, Βαλάντης Παναγιώτου, Δημήτρης Χρυσοστόμου, Αλέξανδρος Λεωνίδου, Γιάννης Ανδρέου και Αλέξανδρος Πασχαλίδης (δύο χρόνια) ανανέωσαν και για τη νέα χρονιά.

Θυμίζουμε οι Δημήτρης Σπυριδάκης, Κωνσταντίνος Χρίστου και Ανδρέας Ασημένος που ήταν δανεικοί από την Ομόνοια θα επιστρέψουν στους «πράσινους». Όπως μας πληροφόρησε ο Μιχάλης Μιχαηλίδης προπονείται με την ΜΕΑΠ ο Κυριάκος Χρυσομίλης που ανήκεί στην Ομόνοια. Ο Κυριάκος είναι διεθνής με την Κ19, ενώ μέτρησε και μία συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του τριφυλλιού. Επίσης αποχωρεί ο Σέργιος Φενερίδης, ο οποίος θα φύγει για τις ΗΠΑ για σπουδές. 

Τέλος ο Μιχάλης Μιχαήλιδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 χαρακτήρισε αυτή τη χρονιά ως την καλύτερη στην ιστορία της ΜΕΑΠ. «Υπήρχαν και άλλες καλές χρονιάς αλλά με βάση τα δεδομένα, το μπάτζετ και τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών που έπαιξαν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την χρονιά αυτή ως θαύμα, μπορούσε να ήταν η... Κ19 της ομάδας», κατέληξε. 

ΜΕΑΠ: Τελευταία Ενημέρωση