ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου: «Πιστεύουμε στις ικανότητες μας»

Όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της ΜΕΑΠ

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής νίκης της ΜΕΑΠ Χωρίο-Νήσου απέναντι στην ΠΑΕΕΚ ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αντωνίου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την ομάδα του: «Πιστεύουμε στις ικανότητες μας για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε, επίσης η ομάδα διαθέτει αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ενώ απο το πιο σημαντικό ότι η ομάδα διαθέτει αρκετή ομοιογένεια».

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: «Ο προπονητής μας πίστευε σε μας και έτσι το μετέδωσε σε όλη την ομάδα και αυτό το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα δεν δέχεται εύκολα γκολ και τότε είναι πιο εύκολο για μας να σκοράρουμε και να νικήσουμε καθώς διαθέτουμε αρκετή ποιότητα».

Για τον φετινό στόχο: «Πρώτα απ' όλα είναι η σωτηρία καθώς αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος».

Για την δική του μέχρι στιγμής απόδοση: «Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και αυτό βγαίνει στο γήπεδο». 

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι αρκετά δύσκολο καθώς βλέπεις ότι όλες οι ομάδες χάνουν αρκετούς βαθμούς ενώ πολλές ομάδες διαθέτουν αρκετή ποιότητα κάνοντας το πρωτάθλημα συναρπαστικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΕΑΠ: Τελευταία Ενημέρωση