ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρύσης: «Μακάρι να παιχτεί το πρωτάθλημα»

Διαβάστε όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως βιώνει την κατάσταση: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας το να μείνουμε καθηλωμένοι στο σπίτι τόσο καιρό και πόσο μάλλον για εμάς τους ανθρώπους τους ποδοσφαίρου».

Για την εκγύμναση των παικτών στο σπίτι: «Έχουμε δώσει κάποια προγράμματα στους παίκτες. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο η προπόνηση στο σπίτι σε σχέση με το γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας ευελπιστούμε στον επαγγελματισμό των αθλητών, ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμοι γίνεται εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα που θα υπάρχει εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα: «Βλέπω ότι θα καταλήξουμε να παίζουμε δυο παιχνίδια τη βδομάδα. Οι προπονητές της δεύτερης κατηγορίας προφύλασσαν παίκτες στο κύπελλο γιατί δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αγώνες Τετάρτη και Σάββατο. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο θα είναι όλες τις ομάδες».

Για την εξαιρετική πορεία της Καρμιώτισσας: «Έχω ακούσει διάφορους να έχουν πει ότι τους έχουν κλέψει όσα έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο, αν σταματήσουν τα πρωταθλήματα. Εγώ έχω να πω ότι η ομάδα μου το έχει δείξει μέσα στο γήπεδο. Κάναμε συνεχόμενες νίκες, φέραμε την ομάδα στην πρώτη θέση. Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε μοχθήσει μέσα στο γήπεδο και έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε δικαιωματικά στην πρώτη θέση».

Για τα σενάρια που υπάρχουν για το πρωτάθλημα: «Το πιο καλό θα ήταν να κριθούν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι ζητούν να ισχύσει η τωρινή βαθμολογία ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν να ακυρωθεί η φετινή χρονιά. Ο καθένας το βλέπει μόνο από τη δική του σκοπιά. Πρέπει να δούμε πως θα περάσει αυτό το κακό και μετά να σκεφτόμαστε το πως θα βολευτεί η ομάδα μας».

Για τα όσα πέτυχε σαν παίκτης: «Είναι κάποιες στιγμές τις οποίες αναπολούμε. Με το πέρασμα όλων αυτών των χρόνων που έχει λείψει αυτό το συναίσθημα. Νοιώθω αυτή την αναγνώριση από τον φίλαθλο κόσμο και σε μεγάλο βαθμό από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, με το οποίο πανηγύρισα τίτλους και μεγάλες διακρίσεις».

Για το πως είδε το πρωτάθλημα της πρώτη κατηγορίας: «Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Διεκδικούν τον τίτλο τέσσερις ομάδες. Ήταν κάτι το οποίο σε κρατούσε σε εγρήγορση. »

Αν θα χρειαστεί πολλές προσθήκες η Καρμιώτισσα σε περίπτωση που ανέβει: «Μακάρι με το καλό να παιχτεί το πρωτάθλημα. Η ομάδα μου μπορεί να ανέβει κατηγορία και με τις προσθήκες που θα κάνουμε ελπίζω η ομάδα να παλέψει για να μείνει στην πρώτη κατηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X