ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχαιρέτησε με θρίαμβο

Η Καρμιώτισσα ήταν σήμερα ακριβώς αυτό που δεν ήταν στους προηγούμενους αγώνες που της στοίχισαν την παραμονή. Όντας άκρως αποτελεσματική πέτυχε πέντε γκολ απέναντι στον Άρη και αποχαιρέτησε την Α’ κατηγορία με νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αλεχάντρο Μπάρμπαρο που πέτυχε χατ-τρικ. Δύο γκολ πέτυχε ο Σταμάτης Πάντος.

Τώρα τα βρήκε

Το πρώτο ημίχρονο μας επιφύλασσε δύο γκολ με την Καρμιώτισσα να τα πετυχαίνει σε αντίθεση με άλλους αγώνες που δεν ήταν αποτελεσματική. Στο 25’ ο Μπαρμπαρό έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ πάνω από τον Ντραγκόγεβιτς άνοιξε το σκορ. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 2 λεπτά και με ακριβώς παρόμοια φάση η Καρμιώτισσα διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 27’ ο Πάντος φεύγοντας και αυτός στην πλάτη της άμυνας έκανε το 2-0 με πλασέ. Στο 35’ ο Άρης έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία αλλά τα διαδοχικά σουτ των παικτών των φιλοξενούμενων απέκρουσε ο Ντραγκόγεβιτς. Στο 44’ η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βοσκανιάν να κάνει κεφαλιά και να φεύγει λίγο έξω. Έτσι η Καρμιώτισσα πήγε στα αποδυτήρια με ένα γερό προβάδισμα.

Γεμάτο γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο γκολ με την Καρμιώτισσα να καθαρίζει τον αγώνα. Στο 50’ ο Μπάρμπαρο έκανε το 3-0 με αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και ο Μπάρμπαρο ήθελε να συνεχίσει το προσωπικό του σόου. Στο 61’ με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Αργεντίνος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στέλνοντας μηνύματα προς τον Απόλλωνα που διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Άρης στο 69’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαραγκουδάκη με τον Μάρτινς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μειώνει σε 4-1. Η Καρμιώτισσα δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 76’ κέρδισε πέναλτι με τον Πάντο να εκτελεί εύστοχα και να σημειώνει το 5-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με την Καρμιώτισσα να αποχαιρετά την Α’ κατηγορία με εντυπωσιακή νίκη.

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγιεβιτς,Βοσκανιάν, Όστοιτς, Πάντος, Α. Κυριάκου, Χριστοφή, Μπάρμπαρο, Κ. Δημητρίου, Αρότσα, Λοκόμπε, Σάλιακας.

Άρης: Γκοτ, Παχίπης. Μενέντες, Γιούσεφ, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Γουέλνα, Φράγκος, Ράντου, Μασώνος.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση