ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η φετινή σεζόν μας δίδαξε πολλά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παππάς. Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα μετά τον υποβιβασμό της ομάδα στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Παππά:

«Εντός αγωνιστικού χώρου αυτή η ομάδα άξιζε και άλλους βαθμούς. Δεν μπορούμε να στρέψουμε το χρόνο πίσω. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις ομάδας που παρέμειναν και στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων αγωνιστικών, τη Δόξα. Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε ότι αυτή ομάδα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον άλλους έξι βαθμούς.

Δυστυχώς χάσαμε τέσσερις βαθμούς με την ΑΕΖ. Είναι κάποιοι βαθμοί οι οποίοι μας λείπουν. Δεν μπορώ να σταθώ στις άτυχες στιγμές. Η Δόξα έκανε μια εκπληκτική πορεία στις τελευταίες 15 αγωνιστικές και κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Η φετινή σεζόν μας δίδαξε πολλά. Κάναμε μια ομάδα που έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα κρατήσουμε για να κτίσουμε πάνω σε αυτή την αναγνώριση που έχουμε από το κοινό της  Κύπρου.»

Για το αν θα παραμείνει ο Λιάσος Λουκάς:

«Ο Λιάσος Λουκά δουλεύει επαγγελματκά. Θα μιλήσουμε μαζί όταν επιστρέψει στην Κύπρο. Πρόθεση της δικής μας διοίκησης είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.»

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες της Καρμιώτισσας:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο σωματείο μας. Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε ανανέωση των συμβολαίων του. Όποιος ενδιαφέρεται για παίκτη της Καρμιώτισσας μπορούν να αποταθούν κοντά μας. Προς το παρών δεν έχουμε συμφωνήσει με καμιά ομάδα για κανένα ποδοσφαιριστή. Στο θέμα του Αντάμοβιτς έχουν γίνει κάποιες προκαταρτικές συζητήσεις.»

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση