ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκόλλησε από τον πάτο

Τεράστια νίκη για τη Δόξα που κατάφερε να επιβληθεί εκτός έδρας της Καρμιώτισσας με 1-2. Η ομάδα του Χατζηλούκα πλέον έπιασε την Καρμιώτισσα στους 34 βαθμούς (μάλιστα στην ισοβαθμία υπερτερεί η Δόξα) και τα πάντα είναι ανοικτά για την υπόθεση διαβάθμιση.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε η Δόξα στον αγώνα. Μόλις στο 2’ η Δόξα έγραψε το 0-1, έπειτα από όμορφη συνεργασία, μπαλιά στην περιοχή και μονοκόμματο σουτ του Γκουλόν. Στο 13’ έφυγε μόνος του ο Μπάρμπαρο, πλάσαρε τον Νέγκρι, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας είπε όχι. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλό σημείο, όμως και πάλι ο πορτιέρο της Δόξας έσωσε. Στο 19’ ο Μπάρμπαρο από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 22’ ο Σεράν Πόλο έστρωσε με το κεφάλι στον Ενινφούλ ο οποίος έγραψε το 0-2. Η απάντηση της Καρμιώτισσας ήταν άμεση. Στο 28’ ο Μπάρμπαρο εκτέλεσε και πάλι απευθείας ένα φάουλ, όμως και πάλι η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 34’ ο Σάλιακας βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Δόξας, έκανε το σουτ, όμως για ακόμη μια φορά ο Νέγκρι είπε όχι. Δυο λεπτά αργότερα ο Φοφανά απείλησε με πισινή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 38’ ο Πόλιανετς βρέθηκε σε σημείο βολής, έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μόλις έξω από την εστία της Δόξας. Στο 40΄η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκουλόν όταν βρέθηκε μόνος στην περιοχή, όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Στο 44’ ο Πόλιανετς βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε όμορφα, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Με πολύ πιο αργό ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στην αναμέτρηση. Μάλιστα η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 55’ όταν ο Βαττής σε μια όμορφη επίθεση της Καρμιώτισσας έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω. Στο 58’ η Δόξα απάντησε στις φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Φοφανά έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 61’ ο Σταύρου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής χωρίς όμως να βρίσκει το στόχο. Στο 65’ η Δόξα έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Η ομάδα της Δόξας κέρδισε το πέναλτι, ο Φοφανά εκτέλεσε, όμως ο Καϊρίνος είπε όχι. Στο 70’ ο Μπάρμπαρο βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Δυο λεπτά αργότερα ο Κυριάκου έπιασε την κεφαλιά χωρίς να βρίσκει στόχο. Στο 79’ ο Σάλιακας έχασε την ευκαιρία του αγώνα για την Καρμιώτισσα. Μόνος και ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Από εκεί και πέρα η Καρμιώτισσα έψαχνε το τέρμα όμως δεν είχε σωστή τελική πάσα.

 

Ενδεκάδες:

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Λοκόμπε, Γουίλερ, Ταραλίδης, Σάλιακας, Μπάρμπαρο, Βαττής, Σταύρου, Πόλιανετς, Όρντος

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρεδόνδο, Σεράν, Λεονάρντο, Κένεντι, Ενινφούλ, Γκουλόν, Πουτζιουρής, Φοφανά, Κορόμινας

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X