ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης: «Στόχος μας η παραμονή στην Α’ Κατηγορία» (σχόλιο για Μαρκίδη και Περατικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη ΓΣ: «Είναι σήμερα στο Σωματείο στις 19:30. Είναι η καθιερωμένη ΓΣ. Θα γίνει ανάλυση της χρονιάς. Θα γίνει αναφορά στα όσα πέτυχε η ομάδα και στις οικονομικές δυσκολίες. Θα μιλήσουμε και για το μέλλον της ομάδας. Καλώ τον κόσμο να παρευρεθεί γιατί τους χρειαζόμαστε».

Για το αν θα αλλάξει το διοικητικό καθεστώς: «Σε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που θα διαφοροποιήσει το καθεστώς. Τα δεδομένα στην Α’ Κατηγορία είναι διαφορετικά. Ομάδες που ήταν κοντά στο επίπεδο μας άλλαξαν επίπεδο».

Για τον στόχο στην Α’ Κατηγορία: «Χρειάζεται πολλή δουλειά να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Θέλουμε να μπουν δυνατά θεμέλια για τη νέα σεζόν».

Για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός θα είναι αυξημένος. Τα δεδομένα από την Α’ στην Β’ Κατηγορία είναι διαφορετικά».

Για την αποχώρηση Δημοσθένους και τον Απόστολο Μαρκίδη: «Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Γιάννο Δημοσθένους. Βοήθησε στα μέγιστα τον Εθνικό. Ακούστηκε το όνομα του Απόστολου. Όπως είπε και ο πρόεδρος είναι πάντα κοντά στον Εθνικό. Αυτή τη στιγμή δεν οριστικοποιήθηκε κάτι. Πρέπει να γίνει η ΓΣ».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προπονητής μας είναι στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές. Με το τέλος της ΓΣ θα παρουσιάσει τις δικές του προτάσεις και το πλάνο του. Υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν και συμβόλαια που πρέπει να ανανεωθούν. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Τώρα πόσες θα γίνουν είναι καθαρά απόφαση του προπονητή μας».

Για τον Περατικό: «Ο Μάριος είναι πολύτιμος για τον Εθνικό. Γίνονται διαπραγματεύσεις. Θεωρώ ότι θα είναι παίκτης του Εθνικού. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση