ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης: «Ο Ζαχαρίας είναι παίκτης του Εθνικού»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ζαχαρία Άδωνη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε επί τούτου:

Για την περίπτωση Άδωνη: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει το κάθε δικαίωμα να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα. Από την πλευρά της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναφέραμε ότι ο Ζαχαρίας είναι παίκτης του Εθνικού και ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Προχώρησε στην προσφυγή ο ποδοσφαιριστής, η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών δικαίωσε τον Εθνικό και ο Άδωνης είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού από την πρώτη στιγμή».

Αν ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε από τις προπονήσεις και αν επέστρεψε τώρα: «Κάποια θέματα είναι εσωτερικά του σωματείου. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Επαναλαμβάνω ότι όποιος ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή του Εθνικού πρέπει να αποταθεί στον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα η απόφαση της Επιτροπής είναι ξεκάθαρη».

Υπήρχε κάποια πρόταση ικανοποιητική; «Βολιδοσκοπήσεις υπήρξαν, από τη στιγμή που δεν ικανοποιήθηκε το σωματείο, ο ποδοσφαιριστής είναι στο δυναμικό του Εθνικού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση