ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιτσίδης για Άδωνη: «Δεν θα ξεπουλήσουμε»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

Για τον Χριστοδούλου: «Ο Αντρέας Χριστοδούλου είχε συμβόλαιο και ήρθαμε σε συμφωνία για την πώληση του. Έχουμε πει ότι δεν θα στερήσουμε το μέλλον οποιουδήποτε παίκτη. Από τη στιγμή που το σωματείο έχει ικανοποιηθεί, ο κάθε παίκτης μπορεί να πάει στην ομάδα της αρεσκείας, όπως πήγε ο Αντρέας».

Για τον Μάριο Ηλία: «Έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια. Οι όροι που έθεσε το σωματείο ήταν για να πάει δανεικός. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και θα το δουν και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τώρα».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται ο Μάριος Ηλία: «Νομίζω ότι μπορεί να παίξει και ως πλάγιος και ως κεντρικός επιθετικός. Στον Εθνικό έπαιξε και στις δυο θέσεις. Έχει και την ταχύτητα και τη ντρίμπλα. Παίρνει ουσιαστικά ένα πολυεργαλείο ο ΑΠΟΕΛ».

Για τον Άδωνη: «Έγινε μια διερευνητική επαφή, δεν θα αναφέρω από ποια ομάδα. Δεν ήταν ικανοποιημένη ομάδα και παραμένει παίκτης του Εθνικού. Όπως έχω πει δεν θα ξεπουλήσουμε».

Για το θέμα του προπονητή: «Το πρώτο μέλημα είναι να πάρουμε προπονητή. Υπάρχει μια λίστα με 2-3 ονόματα Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση