ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιτσίδης: «Αδύνατη η διαιτησία»/ Μιχαηλίδης: «Ας καταγγείλει ο Εθνικός»

Δηλώσεις από πλευράς Εθνικού και ΜΕΑΠ με παράπονα για τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα

Έντονο απόηχο είχε το παιχνίδι χθες ανάμεσα στην ΜΕΑΠ και τον Εθνικό, με την ομάδα της Άχνας να παίρνει τη νίκη με 1-0, όμως να έχει σφοδρά παράπονα απ’ τη διαιτησία.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω απ’ τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης εξέφρασε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φελλά στο ματς με την ΜΕΑΠ, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος η ομάδα του είχε καθαρό γκολ που ακυρώθηκε αλλά και πέναλτι που δεν της δόθηκε. Επίσης είπε χαρακτηριστικά για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα αλλά και γενικότερα για τη Β’ Κατηγορία: «Η διαιτησία είναι αδύνατη», ενώ τόνισε ότι όλες οι ομάδες παίζουν πολύ δυνατά όταν αντιμετωπίζουν τον Εθνικό.

Μετά από τη δήλωση του κ. Μιτσίδη, η ΜΕΑΠ έκανε την παρέμβαση της στην εκπομπή με εκπρόσωπο Τύπου τον Μιχάλη Μιχαηλίδη, ο οποίος εξέφρασε τη θέση της ομάδας. Ο ίδιος είπε «δεν είχαμε σκοπό να τοποθετηθούμε για το χθεσινό ματς, αλλά επειδή ο κ. Μιτσίδης είπε κάποια πράγματα, δεν μπορούσαμε να μην τοποθετηθούμε. Και η ΜΕΑΠ έχει παράπονο φυσικά από τη διαιτησία. Τελειώσαμε το ματς με οκτώ παίκτες, δεχθήκαμε δύο αποβολές και τραυματίστηκε ένα παίκτης μας χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές. Αν ο Εθνικός έχει παράπονα απ’ τη διαιτησία να κάνει τις ενέργειες του και να προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή. Μαθήματα ηθικής δεν δεχομάστε από κανένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση