ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός: Tριπλή καταγγελία και ζητά άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Η ανακοίνωση της ομάδας της Άχνας

Ανακοίνωση από τον Εθνικό με την οποία γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα με τον Π.Ο Αχυρώνα Ονήσιλο, ενώ θα γίνει και καταγγελία τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού. Επίσης ζητά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Αναλυτικά:

Μετά την χθεσινοβραδινή συνεδρία του Δ.Σ. του Εθνικού Άχνας, αποφασίστηκε όπως καταγγελθεί η διαιτησία του αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – Π.Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ Ονήσιλος.

Θα γίνει επίσης καταγγελία τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού. Οι προθέσεις της διαιτησίας ήταν ξεκάθαρες όπως φαίνεται από το video με τις φάσεις που αναρτήσαμε χθες.

Επιπρόσθετα στοιχεία, τα οποία διαθέτει το Σωματείο μας, σχετικά με το τι πραγματικά διαδραματίστηκε πριν και μετά το παιχνίδι, θα δοθούν στους αρμόδιους από το νομικό μας τμήμα.

Αν υπάρχει πραγματική βούληση για διακρίβωση του ποδοσφαιρικού εγκλήματος, που διεπράχθη σε βάρος της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στο Δασάκι Άχνας, ας ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων. Ιδού η Ρόδος...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση