ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός: Η αντεπίθεση με Πάμπο ξεκίνησε

Ο Χριστοδούλου μετρά τρεις νίκες σε τρία ματς και μάλιστα με μηδέν παθητικό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Εθνικός Άχνας μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες δεν πραγματοποιούσε την πορεία ο ίδιος ήθελε αλλά και όλοι περίμεναν να δουν.

Μάλιστα σε μία φάση στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας βρέθηκε κάτω από την πρώτη οκτάδα που οδηγεί στο πρώτο γκρουπ για διεκδίκηση της ανόδου.

Έτσι ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου μετά από αρκετή πίστωση χρόνου του Βούλε Τριβούνοβιτς επέλεξε να τον αποδεσμεύσει και κατά την άποψη μου να περάσει στην καλύτερη επιλογή που είχε ενώπιων του και αυτή δεν ήταν άλλη πέρα από του Πάμπου Χριστοδούλου, για να ξεκινήσει η ομάδα την αντεπίθεση της προς τα πάνω.

Εκεί που ο Εθνικός βρέθηκε στην 9η θέση και μάλιστα δεν έπαιζε ούτε και το καλύτερο ποδόσφαιρο, με την άφιξη του Κύπριου τεχνικού μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να αλλάζουν ως προς το καλύτερο.

Αρχικά από την άφιξη του Πάμπου Χριστοδούλου η ομάδα μετρά μόνο νίκες και το σημαντικό μέχρι στιγμής σε τρία παιχνίδια δεν έχει δεχθεί ούτε και ένα γκολ.

Η αλλαγή που έκανε ο Κύπριος κόουτς μαζί με τους συνεργάτες του είναι πέρα για πέρα εμφανές, με την ομάδα μέσα σε τρία παιχνίδια να παίρνει εννέα βαθμούς και να ανεβαίνει στην 5η θέση στους 19 βαθμούς, δύο μόλις πίσω από την κορυφή, που βρίσκονται τρεις ομάδες στους 21 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση