ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός: Ένα αστέρι λάμπει στο «Δασάκι»

Ο 19χρονος Γιώργος Παπαγεωργίου κλέβει τις εντυπώσεις

Για δεύτερο σερί αγώνα απέναντι σε ομάδα της Αμμοχώστου, ο 19χρονος Γιώργος Παπαγεωργίου πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Γιώτης Εγκωμίτης από τα μαλλιά. Η προσφυγική ομάδα στράφηκε προς τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της προκειμένου να αντεπεξέλθει στη φετινή χρονιά μιας και το εμπάργκο ποδοσφαιριστών δεν επέτρεψε την ενίσχυση με ξένο στοιχείο.

Ο βραχύσωμος μέσος πήρε απέναντι στην Ανόρθωση φανέλα βασικού για έβδομη φορά στο φετινό μαραθώνιο, όντας δεύτερος Κύπριος σε αγωνιστικά λεπτά για την προσφυγική ομάδα, πίσω από τον εμπειρότερο Δημήτρη Κυπριανού. Ήδη έχει καταφέρει να διπλασιάσει το χρόνο συμμετοχής που είχε σε όλη την περσινή χρονιά, κατά την οποίαν αγωνίστηκε σε δεκαπέντε αγώνες όντας όμως βασικός μόλις δύο.

Μάλιστα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έφτασε μια ανάσα από το πρώτο του γκολ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας όταν με δεξί κεραυνό στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βεσελόφσκι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, παρουσιάζει στοιχεία ώριμου ποδοσφαιριστή μη φοβούμενος να αναλάβει πρωτοβουλίες στον τομέα της ανάπτυξης με όπλο την ικανότητά του να ξεδιπλώνεται ταχύτητα στον κενό χώρο.

Αναμφίβολα αν το ταλέντο που λάμπει στο «Δασάκι» συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος, δεν θα αργήσει να απασχολήσει τόσο τον ομοσπονδιακό τεχνικό, όσο και τις παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X