ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός Άχνας: Ποινή κεκλεισμένων των θυρών

Η τιμωρία της προσφυγικής ομάδας

Ποινή κεκλεισμένων ενός αγώνα επιβλήθηκε στον Εθνικό Άχνας απο τον αθλητικό δικαστή για επεισόδια που έγιναν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με αντίπαλο τον Οθέλλο.

Αναλυτικά :

*Καταγγελία κατά:

(1) του ΕΘΝΙΚΟΥ Άχνας:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(γ) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα, κροτίδες) κατά την διάρκεια του αγώνα και ρίψη στην αντίπαλη κερκίδα επικίνδυνου αντικειμένου (κροτίδα υψηλής ισχύος) στο 85 λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(δ) για σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσε οπαδός της ομάδας στο 85ο λεπτό του αγώνα το οποίο είχε επίδραση και προκάλεσε ζημιά στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας (έριξε κροτίδα μεγάλης ισχύος στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας) και περαιτέρω παραπέμπεται για επεισόδια που προκλήθηκαν από οπαδούς της ομάδας στο 86ο λεπτό του αγώνα με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας που προκάλεσαν αναταραχή εντός του σταδίου (συνεπλάκησαν μεταξύ τους για 5 λεπτά) και τα οποία προκάλεσαν την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ), 5 και 10.2γ(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο. Κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης θα κοινοποιηθεί αυριο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου /01.04.2023 (11η Αγωνιστική).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση