ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: Αποχωρεί οριστικά ο Φανιέρος

Μετά από 14 χρόνια

Την οριστική αποχώρηση του από την προεδρία του Ερμή, ανακοίνωσε ο Λούκας Φανιέρος. Μετά από 14 χρόνια στην ομάδα, αποφάσισε πως παίρνει αυτή του την απόφαση επειδή όλα έχουν ένα τέλος και πως έχει άλλα πράγματα να κάνει πιο σημαντικά όπως δηλώνει κιόλας δημοσίως.

Σε προηγούμενες περιπτώσεις φέτος είχε άλλωστε προανήγγειλε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αραδίππου και γενικώς από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Φανιέρος αισθάνεται κερδισμένος όπως τονίζει και πάντοτε από τότε που ανέλαβε τον Ερμή τόνιζε πως έμαθε πράγματα και ότι πάντα πολεμούσε για το καλό της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, ένας από τους βασικούς λόγους που πήρε αυτή την απόφαση να αποχωρήσει, είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρό του. Αυτό δεν είναι άλλο από την ανέγερση ενός γηπέδου και δεν είναι λίγες οι φορές που έριξε τα... πυρά του στον Δήμαρχο Αραδαίππου. Δεν παρέλιψε αρκετές φορές να αναφέρει επίσης δημόσια αλλά και στο στενό περιβάλλον του ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερά του λάθη που δεν κατάλαβε αρκετά νωρίτερα πως δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει αυτό του τον στόχο. Σε δημόσιες επίσης τοποθετήσεις του, τονίζει ότι δεν αποδέχεται να τον ταπεινώνει κανείς και ότι κουράστηκε 

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε από την ομάδα ότι η απόφαση του Φανιέρου για αποχώρηση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αποσπάσματα της ανακοίνωσης έπειτα από την πρέπουσα επιμέλεια: «Τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν αναλυτικές ενημερώσεις για την Διαχείριση της Κατάστασης στην Ομάδα από εδώ και πέρα, ενώ θα ορισθεί και άμεσα γενική συνέλευση - ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του έρμη για την “επόμενη μέρα” του σωματείου. Την ακριβή ημερομηνία της γενικής συνέλευσης θα ανακοινώσουμε σύντομα με νέα ανάρτηση. Οι φίλαθλοι του Ερμή να μην ανησυχούν, το σωματείο θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις έτσι ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει τον δρόμο της οργανωμένη και αξιοπρεπής σε όλους τους τομείς! Αυτοί που θα συνεχίσουμε, “παραλαμβάνουμε” από την οικογένεια Φανιέρου ένα 12ετες πεπραγμένο με μεγάλες προσωπικές του επενδύσεις, τις οποίες μας χάρισε και πολλές μεγάλες και ιστορικές στιγμές για την ομάδα του χωριού μας, με αποκορύφωμα την ευρωπαϊκή συμμετοχή το 2014 στο UEFA Europa League».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση