ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνάντηση για το γηπεδικό της Αραδίππου

Ερμής και Ομόνοια τα είπαν με τον Δήμο Αραδίππου

Δήμος Αραδίππου μα΄ζι με Ερμή και Ομόνοια Αραδίππου τα είπαν σχετικά με το Δημοτικό στάδιο της Αραδίππου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Κοινή συνάντηση του Δημάρχου και της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου με τους Προέδρους και αντιπροσώπους των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου ΕΡΜΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Δήμο Αραδίππου, κοινή συνάντηση του Δημάρχου και της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου με τους Προέδρους και αντιπροσώπους των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου ΕΡΜΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες για τη διεξαγωγή των αγώνων τους στο υφιστάμενο γήπεδο και κατατέθηκαν προτάσεις για επίλυσή τους.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος, κ. Ευαγγελίδης προέβη σε ενημέρωση των συνέδρων σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και τις εξελίξεις αναφορικά με την εκμίσθωση κρατικής γης με σκοπό τη δημιουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το 2011 ο Δήμος Αραδίππου απευθυνόμενος στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Λάρνακας αιτήθηκε την εκμίσθωση της απαιτούμενης κρατικής γής για υλοποίηση του πιο πάνω έργου.

Στη συνέχεια και μετά από επίπονες προσπάθειες του Δήμου το 2020 υποβλήθηκε σχετικό χωροταξικό σχέδιο. Περαιτέρω το 2021 υποβλήθηκε πλήρης τεχνοοικονομική μελέτη την οποία εξετάζει ο ΚΟΑ και ταυτόχρονα κατόπιν υποδείξεων του ΚΟΑ ετοιμάζεται Ειδικό Σχέδιο Ανάπτυξης (master plan) το οποίο θα κατατεθεί για έγκριση της εκμίσθωσης της γης».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση