ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση ο Παπαθανασίου

Μετά από κτύπημα στην τελευταία φάση σημερινού αγώνα

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση μεταφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Ανδρέας Παπαθανασίου μετά από κτύπημα αντιπάλου στη τελευταία φάση του αγώνα. Με ανακοίνωση του ο Ερμής σημειώνει την εξέλιξη αυτή και καλή την Ομοσπονδία να δώσει περισσότερη έμφαση στις απαιτήσεις της Β’ κατηγορίας όταν ορίζει τους διαιτητές.

Αναλυτικά:

«Με εγκεφαλική διάσειση νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στο Νοσοκομείο <Τίμιος Σταύρος> από αντιαθλητικό κτύπημα αντιπάλου στην τελευταία φάση του αγώνα ο παίκτης μας Ανδρεας Παπαθανασιου.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπέρμετρης ανοχής του διαιτητή του σημερινού αγώνα σε πολλά χτυπήματα αντιπάλων παικτών προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Καλό θα είναι η Ομοσπονδία μας να είναι λίγο προσεκτική στον ορισμό των διαιτητών των αγώνων, διότι υπάρχουν πολλοί άπειροι....διαιτητές αυτή την χρονιά στην κατηγορία μας.. Οι οποίοι δεν ξέρουν να <διαχειριστούν> τις ιδιαιτερότητες των αγώνων της Β Κατηγορία .

Το άθλημα μας και ιδίως η Β Κατηγορία έχει ανάγκη από καλές και αμερόληπτες διαιτησίες και ιδίως στα επερχόμενα play off!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ <ΓΕΡΟΛΥΚΕ> !!

ΕΡΜΗΣ=ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ!!»

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X