ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίττας: «Ψάχνουμε 120 χιλιάδες άμεσα - Ενδιαφέρθηκαν επενδυτές... »

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος του Ερμή

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερμή, Κωνσταντίνος Πίττας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη χθεσινή ΓΣ: «Ο κόσμος έδωσε το παρών του. Ο κόσμος καταλαβαίνει τη δύσκολη κατάσταση. Βάλαμε ένα στόχο ότι σε ένα μήνα θα επανέλθουμε με νέα ΓΣ νοουμένου ότι ο κόσμος θα βοηθήσει οικονομικά και θα τηρήσει όσα υποσχέθηκε. Ψάχνουμε γύρω στις 120 χιλιάδες ευρώ άμεσα. Δεν είναι το συνολικό χρέος. Είναι ένα ποσό για τις άμεσες ανάγκες. Ήρθαν κάποιες προσφυγές ποδοσφαιριστών από το παρελθόν. Αν δεν τακτοποιηθούν αυτά θα έχουμε πρόβλημα. Τα μισά των 120 χιλιάδων είναι αυτά. Τα υπόλοιπα είναι άλλες οφειλές. Έχουμε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Φανιέρο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι δίπλα μας. Ενδιαφέρεται. Πρέπει να έρθει και πιο κοντά οικονομικά αν μπορεί για να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια. Απ’ ότι μας είπαν οι μικροεπιχειρηματίες της περιοχής πιστεύω θα μας βοηθήσουν. Ο Ερμής πλέον είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Τα έσοδα είναι μηδαμινά».

Για τα τηλεοπτικά: «Έχουμε καλό συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά αλλά τα λεφτά τα προεισπράξαμε για το 2019 μέχρι το 2024 και δεν έχουμε να πάρουμε ούτε ένα ευρώ τώρα».

Για τις συνθήκες στη Β’ Κατηγορία: «Έχουμε αλλάξει επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Η δεύτερη κατηγορία είναι παραμελειμένη. Οι αρμόδιοι να το κοιτάξουν σοβαρά. Ελπίζουμε τώρα που υπάρχουν εκλογές στην ΚΟΠ να συγκινηθούν και να αλλάξουν κάποια πράγματα για εμάς τους μικρούς. Είναι μηδαμινές οι βοήθειες που μας δίνουν».

Για πιθανούς επενδυτές: «Ψάξαμε το θέμα. Ενδιαφέρθηκαν και για εμάς οι επενδυτές. Αν είναι όμως να μας κάνουν το Σωματείο ξέφρενο αμπέλι τι να το κάνουμε. Είχαμε προτάσεις αλλά δεν ήταν σοβαρές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση