ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πίττας: «Έχουμε συνομιλίες με μία επενδυτική εταιρεία από την Γαλλία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο νέος πρόεδρος του Ερμή

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο νέος πρόεδρος του Ερμή, Κωνσταντίνος Πίττας. 

Αναλυτικά:

Για πως προέκυψε η προεδρία στον Ερμή: «Εγώ προσωπικά ήμουν κάτοικος της Αγγλίας. Είμαι γέννημά θρέμμα Αραδίππου και ήθελα να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου τον Ερμή. Στόχος όλων μας είναι να κρατήσουμε τον Ερμή στην πρωταγωνιστική του πορεία. Στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία».

Για την στήριξη από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Λούκα Φανιέρο: «Μας το υποσχέθηκε, είναι ένας από τους όρους. Ο κύριος Φανιέρος μετά από την 12χρονη πορεία του έχει κλείσει τον κύκλο του στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας επιχειρηματίας, ασχολείται με πολλά πράγματα, δήλωνε επανειλημμένα ότι έχει κουραστεί».

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και κάποιες ανακοινώσεις. Δεν βιαζόμαστε θέλουμε να κάνουμε σωστές κινήσεις. Πάντα μέσα στα πλαίσια όμως έτσι ώστε να μην μείνουμε εκτεθειμένοι. Το μπάτζετ μας θα είναι γύρω στις 400 χιλιάδες».

Για την επιλογή του νέου προπονητή: «Προτεραιότητα μας είναι να είναι Κύπριος ο προπονητής. Έχουμε προχωρήσει σε κάποιες επιλογές. Χειρίζεται το θέμα ο Τεχνικός Διευθυντής μας και θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε 3-4 περιπτώσεις που ήταν και στο περσινό ρόστερ. Μιλάμε κυρίως με Κύπριους ποδοσφαιριστές. Μιλάμε και με κάποιους ξένους που θα έρθουν να κάνουν την διαφορά όπως μία περίπτωση από την Αγγλία που είναι κοντά».

Για το σενάριο επενδυτή: «Έχουμε συνομιλίες και με επενδυτή εδώ και 1 μήνα περίπου. Τα πράγματα τώρα είναι πιο ζεστά. Μιλάνε οι δικηγόροι μας με μία επενδυτική εταιρεία από την Γαλλία. Προέκυψε από μία γνωριμία που έχω εγώ με κάποιους ανθρώπους από την Γαλλία. Φέτος το ενδιαφέρον είναι πιο ζεστό που έχω αναλάβει την προεδρία. Αν κλείσει θετικά η συμφωνία ο Ερμής θα γίνει εταιρεία και οι επενδυτές αυτοί θα έχουν το πλειοψηφικό πακέτο. Έχουμε καλές πιθανότητες να γίνει αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση