ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πίττας: «Έγινε προσπάθεια για ενοποίηση με την Ομόνοια Αραδίππου»

Αποκάλυψη του προέδρου του Ερμή στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, ο πρόεδρος του Ερμή, Κωνσταντίνος Πίττας αποκάλυψε ότι έγινε νέα προσπάθεια πριν από τρεις μήνες για ενοποίηση με την Ομόνοια Αραδίππου.

Η αναφορά του σε ερώτηση αν υπήρξε προσπάθεια για ενοποίηση με την Αλκή ή με άλλη ομάδα:

«Πρώτη φορά θα αναφερθώ δημόσια για αυτό το πράγμα. Η μόνο προσπάθεια ενοποίησης που έγινε είναι με την Ομόνοια Αραδίππου πριν από τρεις μήνες. Ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως τον τελευταίο ένα μήνα είδαμε μία στασιμότητα στο θέμα και δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα. Προσπαθήσαμε μαζί με τον Μιχάλη Ανδρέου και τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια στασιμότητα στις επαφές. Για μένα η ενοποίηση των δύο σωματείων της Αραδίππου είναι όνειρο ζωής».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος του Ερμή ανέφερε ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία τον μελών στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ).

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση