ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερμής: Τα χρέη φέρνουν λουκέτο

Κοντά στο μισό εκατομμύριο τα οφειλόμενα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντική η σημερινή μέρα για τον Ερμή καθώς στη γενική συνέλευση του σωματείου θα αποφασιστεί το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τη δεδομένη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το σενάριο για λουκέτο είναι πέρα για πέρα ορατό.

Συγκεκριμένα το οικονομικό αδιέξοδο και τα χρέη αποτελούν τροχοπέδη για το μέλλον της ομάδα, κι επί αυτού οι σκέψεις για οριστικό κλείσιμο γίνονται ολοένα και πιο έντονες. Το χρέος κοντεύει το μισό εκατομμύριο κι αφορά οφειλές σε παλιούς ποδοσφαιριστές, δανεισμό και πρόστιμα, με τους πόρους να είναι ελάχιστοι.

Οι προσπάθειες του προέδρου της ομάδας, Κωνσταντίνου Πίττα, και του διοικητικού συμβουλίου δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι στιγμής κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι απόψε τότε θα μπει μια τελεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ουσιαστικά αν μέχρι απόψε δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό τότε ο πρόεδρος της ομάδας θα θέσει σε ψηφοφορία τη διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, και τα μέλη του σωματείου θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση